ANJA FORSNOR

HEJ ÄLSKADE FÖTTER

Inlägg i samarbete med Scholl.

Jag önskar ofta att jag var den där tjejen som går runt i snygga klackar till vardags. Det är så snyggt och utstrålar både kvinnlighet och power! Men jag måste erkänna – jag är alldeles för bekväm av mig och väljer nästan alltid sneakers eller boots framför klack.

På tal om skor och bekvämlighet så tänkte jag att vi skulle prata lite om våra älskade fötter. Ja, älskade. För vi måste ju erkänna att de är pretty amazing som bär runt på oss dagarna i ända.

Anledningen till min lilla fothyllning är för att jag just nu har ett roligt samarbete med Scholl där jag fått testa skosulan Scholl Gel Active.

scholl_gelactive_

Skosulor kanske ni nu tänker? Hur hänger det egentligen ihop med hälsa och min blogg?

Ja, egentligen var det först när jag blev gravid som jag fattade det här med att ta hand om sina fötter. Jag tror alla ni som varit gravida kan känna igen er i den enorma tröttheten och svullnaden man kan känna i fötterna. Det var ett riktigt halleluja moment när jag väl insåg vilken skillnad rätt sula och inlägg gör för skon, ja för hela foten.

Och som småbarnsmamma forsätter fötterna att utsättas för ännu mer påfrestningar, speciellt med en vild ettåring som springer omkring.

scholl_gel_active

Sulan jag fått testa nu heter GelActive Work och är optimal om man tillbringar flera timmar ståendes på jobbet. Med tanke på att jag flänger runt på stan och springer mellan möten hela dagarna passar den mig som handen i handsken. Eller som skosulan i skon, hehe.

skolsula_scholl_gelactive

Scholl har utvecklat en innovativ lösning som jobbar förebyggande och tar bort trycket, innan fötterna blir för trötta. Ungefär som att preppa ett mellanmål innan man får värsta blodsockerdippen.

Sulan kommer i tre varianter – GelActive Sport, GelActive Everyday och GelActive Work. Alla kostar 189 kr styck och finns bland annat att köpa här.

Tävling!

Vill du också ta hand om fötterna lite extra? Klart du vill!

Tävla genom att kommentera inlägget med hur du helst skämmer bort dina fötter. Vinnaren får ett kit från Scholl med hela GelActive-samlingen plus hela Scholls Velvet smooth pedicure serie (Soothing Foot Soak, Intensive Serum, Moisturizer, Nourishing Night Cream). Fotlyx!

Tävlingen pågår en vecka framåt och vinnaren kontaktas via mail.

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hej Anja!
  Jag tar knappt hand om mina fötter…men de är starka, får sig lite lack Allt gott, som Oftast, väljer snygga men bekväma skor och går barfota på stranden och de Bohuslänska klipporna så mycket jag kan på sommaren.

  Johanna 2016-10-27 00:55:44
  Svara
 • Jag brukar skämma bort mina fötter en gång i veckan med att ta en saltfotbad och sedan fila och smörja in dem med egengjort ringsalva 🙂 All trötthet försvinner spårlöst!

  Mashalasmycken 2016-10-24 13:15:49 https://www.instagram.com/mashalasmycken/
  Svara
 • Jag är så dålig på att ta hand om mina fötter vet helt enkelt inte var jag ska börja för allt är knas. Mina knän går ur led efter många års träning och arbete som USK, så det blir fotspecialisten 1 ggn varannan månad. Önskar jag kunde vinna så mina trötta fötter och ben fick prova på dessa magiska sulor jag hört så mycket om.

  Kramisar

  Emma P 2016-10-22 00:38:49
  Svara
 • Åh skämma bort mina fötter borde jag göra oftare. Mitt bästa tips är faktiskt att se till att träna fötterna. Unna dig träningspass barfota. Spring, gör tåhävningar, stå på en handduk och försök korva ihop den med tårna och avsluta med att knåda fötterna med dina tummar. Superbra för att stärka fötterna och göra dem lite mer tåliga för vardagslivet i skor.
  Träningsvärk i fötterna är de bästa! Lycka till!
  / Moa

  Moa gezelius 2016-10-21 19:41:41
  Svara
 • Hej,

  Detta låter helt perfekt för mig.. något jag borde köpt för länge sedan egentligen.
  Eftersom jag jobbar på kontor och reser mycket så har jag ofta klackar, ömma fötter alltså! Behöver verkligen vinna detta, och ta hand om mina kära fötter.
  Tack för en grym blogg och att du har så bra tävlingar och priser 🙂

  sara 2016-10-21 08:38:21
  Svara
 • Som helammande mamma till en liten bebis är det svårt att ge sig iväg hemifrån (utan den lilla). När jag känner ett behov av att bara vara (ensam), går jag till badrummet tänder några ljus sätter fötterna i ett fotbad och läser en tidning eller lyssnar på en podd. Det är för mig 20 minuter av värdefull avkoppling.

  Kristin 2016-10-20 22:23:19
  Svara
 • Jag vill gärna skämma bort mig själv och mina fötter med härlig fotmassage utförd av min man (det är dock sällan han är med på noterna så det blir att gå iväg på salong/spa)! Sååå skönt och trevligt!

  Jessica Sundberg 2016-10-20 22:02:30 http://attlevasunt.se
  Svara
 • Jag skämmer bort mina med att använda mina ulltofflor så känns det lyxigt och jag slipper frysa!!

  Lisa 2016-10-20 18:28:44
  Svara
 • Som sjuksköterska står och går man nästan hela passet och en dag drog jag igång stegmätaren på i-phonen bara för att se HUR mycket vi egentligen gick. 2,5 mil per pass i snitt blev det. Galet!
  Fantastiskt att ha ett jobb där man får röra sig så mycket men också väldigt slitsamt. Fötterna är helt slut när man kommer hem då man springer runt i sneakers utan bra sula. Min fotlyx är att ta ett varmt fotbad och sen lägga upp fötterna på min kille som är världens snällaste och masserar! 🙂 Tack för grym blogg!

  Nina 2016-10-20 16:15:59
  Svara
 • Jag måste erkänna att jag är sämst på att ta hand om mina fötter. Enda kärleken de får är att jag försöker gå barfota så mycket som möjligt, så att de får känna sig lite fria. Så lite lyx hade de nog inte tackat nej till.

  Lisa 2016-10-20 13:51:54
  Svara
 • Jag har i hela mitt liv torterat mina fina fötter med den ena hemska skon efter den andra (klackar) och samtidigt haft väldigt känsliga fötter med lätt för skoskav och problem. Har nyligen påbörjat resan att ge tillbaka och vara snäll men känner att jag inte riktigt är i mål ännu. Jag tror mina fötter hade bugat för dessa sulor och ett kit från Scholl! *Håller tårna*

  Anja Birgerdahl 2016-10-20 09:02:53
  Svara
 • Ett par fina klackar eller ännu hellre ett par snabba sneakers, varma raggsockor på morgonen, barfota på yogamattan eller mot danssalens golv är sådant jag gärna unnar dem!
  Som gammal dansare var fötterna mitt viktigaste verktyg och på otaliga dansklasser ekade orden ” Känn med fötterna!”
  Alltså ha kontakt,stå stadigt,balansera,justera,känn in,våga,väg,kör ; lite som livet tänker jag & fötterna tar ju oss framåt i just det…

  susanna 2016-10-20 01:16:47
  Svara
 • Jag glömmer tyvärr att skämma bort mina fötter, de får inte den omvårdnad och kärlek de behöver. Om jag hade vunnit Scholls produkter hade jag tagit ett steg i rätt riktning. Jag vill ge dem lite lyx eftersom att de hjälper mig att gå promenaden till jobbet varje dag, de ger en stabil grund när jag står upp och arbetar framför datorn och de driver mig i varje träningspass. Glada fötter ger en glad kropp och härligt välbefinnande. Mer kärlek till våra fötter!

  Anna Pojkas 2016-10-19 20:10:15
  Svara
 • Det bästa för mina fötter är daggvått gräs och en varm sandstrand. Att gå barfota är det bästa som finns. Men när det inte går skämmer jag bort mina fötter med nya skor, strumpor och sulor 🙂

  Living by Miriam 2016-10-19 20:09:02 http://www.livingbymiriam.se
  Svara
 • På arkeologiska utgrävningen i Mellanöstern i somras måste fötterna skyddas mot hugg av skovel och hacka, beröring av giftig padda och tusenfoting, sting av skorpion, hugg av palestinsk huggorm och tappade byggstenar. Fötterna var alltså instängda i kraftiga kängor och tog väldig stryk därav. En proffsig fotvårdare gjorde underverk!

  Helena i Uppsala 2016-10-19 19:31:56
  Svara
 • Som löpare och cyklist används mina fötter flitigt!
  Jag borde dock vara flitigare på att ta hand om dem..
  Min lyx för mina fötter är när jag går på medicinsk fotvård ??
  Har ett fotbad hemma som jag varje gång jag använder det säger till mig själv att jag borde göra oftare… ?
  Inser att fötterna är väl värda omvårdnad, så jag ska 17 ta och ta hand om dem bättre framöver ❤️

  Linda Assarsson 2016-10-19 18:21:56 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Jag brukar skämma bort mina fötter genom att ha fotbad och fila bort förhårdnader och smörja in fötterna med en fet kräm och ta på sockar över natten. Hela året runt brukar jag även måla naglarna, så att även fötterna är lika fina som händerna. Någon gång per år brukar jag även ha några sorters ”sockar” i någon timme för att sedan några dagar efter så ramlar död hud och förhårdnaderna bort.

  Kul med en sånhär tävling 🙂

  kram Tilda

  Tilda Östman 2016-10-19 15:09:06
  Svara
 • Åh, jag brukar fila mina fötter och smörja in dem i nån fet lotion, minst en gång i veckan. Sedan brukar jag massera så ofta jag får chansen, när jag ser på film eller så. Dansade balett på hög nivå i några år och vet värdet av mina fötter 🙂 Och du, var kommer dina dödligt snygga boots ifrån?

  Alva 2016-10-19 14:06:05 http://nouw.com/alvanyblom
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   Tack för dina tips och för att du deltar i tävlingen! 🙂 De kommer från Acne och modellen heter Jensen Grain. Bästa!

   Anja Forsnor 2016-10-20 09:38:10
   Svara
 • Just nu skulle allt kännas som lyx, bara jag blev av med ett bråkande nageltrång som var behövts opereras fem gånger.

  Johanna 2016-10-19 13:38:19
  Svara
 • Åh jag tar alldeles för sällan hand om mina fötter, men mitt bästa piff är att måla tånaglarna i någon fin färg. Vardagslyx tycker jag, att ha välvårdade fötter!

  Ellen 2016-10-19 13:09:27
  Svara
 • Sen jag fick barn i augusti har mina fötter blivit både trötta och onda. Som tur är har jag en man som gärna ger fotmassage på kvällen medan hela lilla familjen myser i soffan. Både mysigt och avslappnande 🙂

  Jeanette 2016-10-19 12:17:02
  Svara
 • Jag brukar skämma bort mina fötter med att köpa nya skor. Inget gör mig gladare än att få gå i något nytt och fräscht!

  Madeleine 2016-10-19 11:28:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!