ANJA FORSNOR

TRÄNING 2.0

anja-forsnor-adidas-rohnisch-traning-lopning anja-forsnor-adidas-traning anja-forsnor-traning-lopning-workout-adidas

Äntligen frisk och äntligen dags att träna igen. Och jag är så taggad att jag håller på att spricka. Jag har nämligen precis blivit ambassadör för FitnessCollection och kommer börja träna med deras app nu i helgen. Så pepp!

Har ni hört talas om FitnessCollection? Det är SÅ genialt!

Kort och gott är det ett medlemskap som gör att man kan träna på typ alla gym och studios i Stockholm. Så istället för att ha dyra medlemskap på flera olika ställen kan jag nu träna överallt bara genom appen. Just nu tränar jag bara på SATS så jag ser verkligen fram emot att få in yoga, cykling, crossfit och massa annat kul framöver. Detta passar verkligen mig som är helt träningsschizofren och alltid vill testa allting samtidigt.

Än så länge finns appen bara i Stockholm men jag hoppas den kommer sprida sig till fler städer, känns verkligen som det nya sättet att träna på.

Skor & jacka, adidas. Tights, Röhnisch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh vad kul! Jag har hört talas om det och önskat av den anledningen att jag bott i Sthlm :’)
  Önskar det kunde komma några mil bort också (Västerås) haha 🙂 kör för mig med!! Kramis

  Julia 2016-10-16 10:01:25
  Svara
 • Anja!
  Jag går på gymnasiet och arbetar just nu i naturkunskapen med hälsa. Jag ska gör ett fördjupningsarbete om juice cleansing/detox, och ska framför allt fokusera på hälsoeffekterna av det. Har du några bra (pålitliga) källor om konsekvenser med en sådan typ av detox? Jag vet att du har testat att göra det någon gång så vart läste och lärde du dig om det då? Det verkar nämligen jättesvårt att hitta någon faktiskt verkar kunna något om vad som egentligen händer i kroppen :/
  Det skulle verkligen vara till jättestor hjälp om du hade något tips!

  Lisa 2016-10-15 16:15:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!