Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FRUKOSTDEJT OCH SPONTANUTFLYKT

ulriksdal-inredning-blommor blommor lily-ulriksdals-slottstradgard kaktus handelstradgard-blommor-vaxter-inredning ulriksdal-tradgard

Idag har jag haft en så mysig dag. Vaknade för första dagen på typ två veckor och kände mig helt frisk. Hallulja! Det firades genom att bjuda hit Klara på frukost, inte en dag för sent. När vi hade myst i några timmar drog hon till jobbet och jag passade på att svara på lite mail medan Lily sov.

Sen var jag sugen på att komma hemifrån men inte lika sugen på att hänga i lekparken som kanske Lily skulle röstat på. Utnyttjade det faktum att hon fortfarande är för liten för att säga vad hon vill, hehe, så vi tog bilen och körde till Ulriksdals slottsträdgård. Där åt vi vegetarisk buffé och strosade bland alla växter, krukor och pumpor. Lily var på toppenhumör och var minst lika nöjd där som på lekparken. Och det var jag minst lika nöjd över.

Vilket guldkorn till ställe, hit måste jag åka snart igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Å, jag har hört så mycket positivt om maten där ?
  Vad tyckte du om lunchen?

  Linda Assarsson 2016-10-12 21:32:06 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Linda Assarssons kommentar.

   Jag tyckte det var väldigt gott, dock tyckte jag det var dyrt. Är bortskämd med Mothers vegetariska buffé som är helt fantastisk, här var det rätt lite mat (få rätter att välja på och mycket bönor vilket jag gärna undviker) för 165 kronor vilket var pricy. Men måste ändå ge en eloge till att de har en vegetarisk buffé, så bra!

   Anja Forsnor 2016-10-12 23:03:46
   Svara
 • Låter underbart, har tänkt åka dit länge men det har aldrig blivit av. Måste göra slag i saken snart känner jag!

  Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta 🙂

  Poddkollen 2016-10-12 20:57:25 http://poddkollen.se
  Svara
 • Ååå, bästa stället! Älskar att vara där! Sjukt mysigt att jobba på en stund också om man har lyckan att ha en flexibel arbetsplats 🙂

  Paulina Gunnardo 2016-10-12 20:42:08 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
  • Svar på Paulina Gunnardos kommentar.

   Jag förstår inte hur jag kunnat missa det innan. Magiskt lugnt och härligt. Jag har ju lyckan att ha en flexibel arbetsplats, dock inte en så tålmodig liten tjej med idag haha. Men en annan gång ska jag absolut åka hit! 🙂

   Anja Forsnor 2016-10-12 21:09:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!