Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

I EN PÅSE FRÅN NEW YORK

luli-tonix-chia-dryck-wholefoods-nyc

Det bästa med att Marcus jobbar mycket i New York är att han ofta kommer hem med små presenter till oss. Ja, det är ju inte mer än rätt när han är iväg en vecka åt gången, eller hur? 😉

Sist fick jag en liten påse från Whole Foods som innehöll dessa godsaker. Egentligen hade han även köpt flera kallpressade juicer men jag fick förklara att de nog inte skulle hålla sig i resväskan hela vägen hem, haha. Svårt med kallpressat, de sväller ju upp ifall de inte hålls kylda.

Men nu till det som faktiskt följde med hem!

chia-x-dryck

En cashew-chiadryck som jag aldrig testat innan.

Den ena med kakao, maca och hampa och den andra med dadlar, vanilj, kokosolja, kanel och muskot. Mmmmums! De var verkligen mättande, som en hel lunch haha. Och inte alls för söta som jag först var lite rädd för. Kombon av mycket nötter (fett!) och sött kan ju lätt bli too much.

wholefoods-chia

Och choklad förstås!

Ni har väl inte missat chokladhyllan på Whole Foods? Den är beyond denna värld, finns precis allt och lite till. Choklad med alla tänkbara ingredienser, både veganska och superhälsosamma (well, as good as it gets) och riktigt skumma kombinationer som bacon-choklad och chips-choklad. Den här gången fick två superfina från MAST, den ena med mintsmak (classic!) och den andra med getmjölk… inte testat den sistnämnda än, visst låter den ändå lite spännande?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Roligt! Du får berätta hur den smakar när du testat! 🙂

  Johanna 2016-10-12 10:36:45 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Anja! Tack för en fantastisk inspirerande blogg, jag läser varje dag ? Jag skall åka till New York imorgon och undrar vad dina bästa tips är på ”hälsocafe/restauranger” ? Något ställe man inte bör missa ☺️ Tack för din blogg!

  Julia Karlsson 2016-10-11 08:32:57
  Svara
  • Svar på Julia Karlssons kommentar.

   Åh, lyllos dig – världens bästa stad! Mina tips är frukost/brunch på Two Hands (Mott street), The Butcher’s Daughtes, Dudley’s, Five leaves. Lunch på Egg Shop, Sweetgreens, Jacks Whife Frieda eller By Chloe. Alla är hur bra som helst och väldigt fotovänliga 🙂 Och glöm inte botanisera i hyllorna på Whole Foods! Ha en härlig resa 🙂

   Anja Forsnor 2016-10-11 16:29:11
   Svara
 • hejhej. MASTchokladen hittar du på snickarbacken. Hurra säger jag!

  Marie 2016-10-09 16:16:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!