ANJA FORSNOR

POMPA OCH STÅT

Jag älskar att fylla år.

Är det okej att fortfarande göra det fastän man är vuxen? Jag verkar då aldrig bli för gammal för att njuta av det. Egentligen är det rätt märkligt, jag är inte så speciellt förtjust i uppmärksamhet eller tycker om när det blir för mycket fokus på mig. Men när jag fyller år vill jag gärna fira med pompa och ståt!

Min förra födelsedag inträffade tre dagar efter min förlossning och ja, då blev det inget storfirande direkt. Så i år är jag nog lite extra taggad.

Och vet ni, om exakt en månad fyller jag vuxen. 30!

anja-forsnor-brollop-photowall

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha samme her! Inte så glad i oppmerksomhet, men når jeg fyller år tycker jeg om det 🙂 Fylde år i går och jag älskade det! Så mycke kjærlighet, kramer och fina ord! <3

  Henriette Sophia 2016-10-06 08:58:55 http://bestofyou.se/category/henriette-danielsen/
  Svara
 • Haha åh jag känner exakt som du inför att fylla år. Jag älskar det, och vill gärna hitta på något extra den dagen. Dock gillar jag inte uppmärksamhet så mycket, och orkar sällan arrangera ett stort firande med vänner. De två senaste födelsedagarna har jag faktiskt valt att resa bort, en weekend till Malmö + Köpenhamn (bor i Stockholm) med familjen. Har du bestämt vad du ska göra på din kommande födelsedag? 🙂

  Bea 2016-10-06 08:04:55
  Svara
  • Svar på Beas kommentar.

   Att resa bort är smart 🙂 Jag gillar ju att arrangera stora fester och firande, dock får jag panik ifall någon vill hålla tal eller ännu värre – förväntar sig att jag ska hålla tal. Men i år blir det storslagen 30års fest med allt som hör därtill, ser verkligen fram emot det 🙂

   Anja Forsnor 2016-10-06 09:47:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!