ANJA FORSNOR

A WALK IN THE PARK

Jag och Lily har haft världens mysigaste dag. Jag bestämde mig för att vara helt ledig och koppla bort allt vad mail och måsten heter. Vädret är så underbart just nu och vi har hängt ute på Gärdet och runt Tessinparken hela dagen.

Alltså, det är så galet att Lily går nu! Hon är ju inte ens 11 månader än. Hon tog sina första riktiga steg på sin 10-månaders dag och de senaste två veckorna har det lossnat totalt. Nu går hon som hon aldrig gjort annat och fullkomligt älskar det. Hon är så mycket nöjdare och tillfreds med tillvaron, som en helt ny värld öppnats för henne. Jollrar, pratar och tjuter av glädje.

Världens coolaste och gladaste unge.

anja-forsnor-lily anja-forsnor-vardag-stockholm-outfit lily-bebis-glad lily baby-lily lily-bebis-11-months anja-forsnor anja-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag har en dotter som är en månad yngre än Lily och vi har fastnat i barnmatsburksträsket. Jag vet att Lily inte äter burkar så kan du inte beskriva en matdag för Lily så att jag får lite inspo? Tack! Sanna

  Sanna 2016-09-28 17:14:07
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Alltså. Jag måste erkänna en sak. Sedan typ 2 månader tillbaka älskar Lily barnmat så ja, vi befinner oss också i barnmatsburksträsket. Men de senaste dagarna har jag försökt ge henne annat på till lunch, gärna det jag äter, så hon bara äter burkmat en gång om dagen. Idag åt hon t.ex. samma som mig, lax med kamutvete och keso. Och ofta får hon äggröra eller omelett när jag äter det.

   Hon är väldigt intresserad av det som ligger på våra tallrikar så jag försöker laga lite anpassat så hon ska kunna smaka. Annars får hon köttbullar, lite makaroner eller sötpotatis. Men lax och keso är hennes favoriter. Men oj vad det går faser i maten också, det svänger snabbt och ibland vägrar hon äta det hon älskat innan. Varför göra det lätt liksom, haha.

   Lycka till med lilltjejen!

   Anja Forsnor 2016-09-28 20:42:13
   Svara
 • Så häftig liten tjej! 🙂

  Johanna 2016-09-28 11:04:57 http://doowop.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!