Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FREDAGSLISTAN

VECKAN SOM GÅTT:
Precis som förra veckan, såå intensiv på alla sätt. Releasefest, VIP-öppning, träningsevent, möten, planering av 30-års fest, utlandsflytt and so on and so on…

VECKANS BÄSTA:
Vår grymma praktikant Ida som ständigt fixar och ställer upp för oss, alltid är positiv och sprider sådant lugn och energi på samma gång.

VECKANS TRÄNING:
Äntligen är jag igång med morgonträning igen, för första gången sen innan jag blev gravid. Visst, det tar emot att dra på sig träningskläderna 05.30 och gå hemifrån när det är helt mörkt ute men satan vad skönt det är efteråt. Hur kunde jag någonsin sluta med morgonträning? Och dessutom är jag återförenad med Mathilda som vapendragare på träningen igen, yey!

VECKANS GIRL-BOOST:
Alexandra som vågar köra sin egen grej och satsa på Sustainable Shapes, helt på egna ben. Och dessutom gör det så jäkla bra. Go!

VECKANS SÄMSTA:
Känner att stressen är tillbaka, håller ett alldeles för högt tempo och känner att jag håller på att falla tillbaka till där jag var innan sommaren. Måste verkligen få rutin på de kommande veckorna och inte ta på mig för mycket som vanligt.

VECKANS ROLIGASTE:
Stora beslut som kommer resultera i massa nya roliga projekt längre fram i höst.

VECKANS PODD:
Måste såklart tipsa om podden Hälsosnack där jag pratar om livsbalans, entreprenörskap och frukost med härliga Lotta och Victoria. Hela avsnittet hittar ni HÄR.

HELGENS PLANER:
Idag fyller Marcus år och det ska vi såklart fira. Ikväll blir det en lugn kväll hemma med god mat, vin och kvalitetstid. Första födelsedagen Lily är med och firar, ja – om vi inte räknar när jag fyllde 29 och hon var tre dagar gammal, haha. Ser fram emot en lugn och skön helg långt ifrån dator och mail, som jag behöver en digital paus. Bloggen uppdateras förstås som vanligt.

anja-forsnor-rohnisch-lopning-traning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kul, ska lyssna på podden!

    Kika gärna in på min blogg poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om poddar – eller följ poddkollen på insta 🙂

    Poddkollen 2016-09-23 16:16:10 http://poddkollen.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!