ANJA FORSNOR

VEM ÄR JAG?

Snubblade över den här listan i Michaelas blogg för ett tag sedan och blev så inspirerad att jag tänkte köra den här.

Vid matbordet?

Den som lagar, piffar och fixar. Det måste vara ordning och reda när jag sätter mig vid matbordet, därför diskar jag allting innan vi äter. Jag vill gärna röja undan på bordet, tända ljus, stänga av tv:n och komma i stämning innan vi börjar äta. Sen äter jag alldeles för snabbt, vågar gissa på att det är en ofin egenskap jag dragit på mig sedan jag blev mamma.

lunch-raksallad

På nattklubben?

Ok, jag erkänner. Det var ju inte igår jag var på nattklubb senast, haha. Förr var jag den som aldrig vill gå hem och dansade alltid tills lamporna tänds. Alltid tillsammans med mina vänner tätt intill mig. De senaste åren har jag mer blivit den som ”bara ska gå på toaletten” och sen råkar smita hem utan att säga något, haha. Så hemskt egentligen! Hatar att lämna tidigt och känna mig tråkig (fast jag nog inser att jag är det, haha).

På efterfesten?

Den som hänger i köket, dansar nonstop och kan texten till precis alla 90-talshits utantill.

På stranden?

Mitt 18-åriga jag hade legat raklång i den stekheta solen timme efter timme. Nu är jag (tack och lov!!) lite mer vuxen och hänger helst i skuggan, speciellt om jag är utomlands. Alltid insmord i minst SPF 30. Jag älskar att bada men avskyr att doppa huvudet. Har aldrig (!) dykt för att det verkar så läskigt. En bra stranddag innehåller en bra bok, god lunch och obegränsat med iskaffe, smoothies och frukt.

vattenmelon-smoothie-watermelon-juice-thailand-healthy-blog

I klädbutiker?

Jag vill alltid gå själv i butiker och blir så stressad om jag har med mig någon. När vi var yngre och ”gick på stan” var aldrig detta något jag reflekterade över, men det var ju mer regel än undantag att komma hem med ytterst tveksamma plagg. Nu har jag nästan alltid ett mission och har ofta spanat in något ett plagg eller vet precis vad jag letar efter.

Hemma hos andra?

Jag känner mig ofta snabbt hemma hos andra och har lätt för att trivas. Jag vill alltid ha med mig något när jag kommer hem till någon, oavsett om det är en liten present, blomma eller flaska vin.

blommor

På flygplan?

Jag har alltid tyckt om att flyga (utan barn, hehe) och brukar bunkra upp med poddar, böcker, choklad och mat. Är det bara jag som alltid får ett enormt sug efter choklad när man flyger? Tycker alltid att flygplansmaten är så nasty så jag köper hellre med mig egen mat. Jag flyger alltid i sköna kläder, gärna träningstight och en lös tröja.

Jag kommer nog aldrig vara tjejen som flyger i klackar och klänning, hur snyggt det än är. Bekväm går före allt! Drömmer om att flyga business class (återigen, utan barn) och endast med handbagage. Hur tusan lyckas folk få plats med allt i en yttepytteliten väska?

Hemma en chilldag?

Jag är egentligen helt värdelös på att chilla. Kan verkligen längta efter att bara ta det lugnt och mysa men drar ofta igång något gigantiskt projekt som att rensa garderoben eller sortera i skafferiet. Hopplöst! Kan inte heller koppla av ifall det är stökigt och rörigt hemma, allt måste vara undanplockat och städat. Men sen så streckkollar jag gärna någon spännande serie tills jag somnar.

anja-forsnor-thailand-sommar-resa

I ett förhållande?

Den roliga såklart! Ok, egentligen kanske Marcus borde svara på den här frågan men eftersom han är bortrest hela veckan så jag får försöka rannsaka mig själv, hehe. Well, jag är faktiskt en riktig förhållandetjej och kanske tidernas sämsta singel. Jag är alltid den som fixar, planerar, bjuder hem folk och ser till att saker blir gjorda. Trivs som bäst i tvåsamhet och älskar att bo ihop. Dock behöver jag alltid en stor dos egentid.

Är nog egentligen ganska romantisk även om jag inte alltid vill erkänna det.

anja-marcus

På morgonen och kvällen?

Jag har blivit (ofrivilligt) morgonpigg det senaste året och nu försöker jag njuta av att gå upp tidigt och börja dagen i lugn och ro. Avskyr att stressa på morgonen och går hellre upp extra tidigt innan jag ska åka hemifrån. Vaknar i stort sett alltid hungrig, oavsett när jag vaknar, och börjar alltid fixa frukosten.

Den lite lätt dåliga kombon är att jag egentligen även är kvällsmänniska och är som mest kreativ på kvällen. Vill gärna vara hemma på kvällen och tycker inte om när jag är iväg för många kvällar i rad. Jag försöker bli en sådan person som går och lägger sig kl. 21 men inser att det nog aldrig kommer att hända.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Intressant lista! Som pilot tycker jag också om att flyga, även som passagerare, men då vi nästan alltid reser på stand by-biljetter som jag köper genom jobbet gäller i princip businessklädsel, till min och framförallt min sambos stora förtret! Det är inga direkt bekväma kläder utan snarare alltid klänning och klackar, och vissa bolag (tex Emirates) är verkligen noggranna med hur man klär sig (klänning som inte har ärmar eller slutar ovanför knäna är till exempel inte tillåtet, då kommer man inte med även om det finns plats på planet). Däremot har jag precis som du ofta med egen mat ombord, även när jag jobbar faktiskt (har en metallåda som är godkänd för ugnarna ombord) då det inte är hållbart att jobba långa dagar på näringsfattig frysmat som lagades i Tyskland för flera veckor sedan… Drömmer också om att någon gång flyga busienss class! Jag flög privatjet förut och fick då vid ett par tillfällen åka med som passagerare, men just business class i ett större flygplan skulle jag vilja uppleva!

  Josefin 2016-09-14 18:19:20
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Vad häftigt att jobba som pilot, så spännande! Men åh, blev inte mer sugen på flygplansmaten nu efter din beskrivning. Det är nog framförallt det, inte att den är ”onyttig” utan totalt näringsfattig vilket gör att jag alltid blir hungrig direkt igen. Helt meningslöst! Och dessutom finns det ju massor av bra alternativ man kan ta med sig ombord på planet, blir alltid förvånad att inte fler gör det faktiskt. Hoppas vi ses där framme i business class en vacker dag! 🙂

   Anja Forsnor 2016-09-14 20:38:52
   Svara
 • Gulligaste tjejen ever! <3

  S 2016-09-14 10:43:49
  Svara
 • Kul läsning, tack för det! Jag kände igen mig på flera punkter faktiskt. Som att jag inte heller gillar att doppa huvudet under vattnet (trodde jag var ensam om att inte ha dykt 30 bast som man är haha), gå på stan ensam gör jag också väldigt gärna, är kvällsmänniska och mest kreativ då, vill ha ordning och reda för att koppla av och behöver också ha min dos av ensamtid:)

  Gabriella 2016-09-14 00:53:10 http://elephantzoul.blogg.se
  Svara
 • Rolig lista!
  Känner så igen mig i 1. Allt måste vara fixat och undanplockat och ljus och ljud perfekt – för att kunna njuta av måltiden. 2. Att vara den som planerar och styr upp i förhållandet. En kombination av fallenhet för det och att man kanske trivs med att få hålla i det och ha kontroll på att de blir som man tänkt sig 😉

  Moa 2016-09-13 17:12:01 http://moahals.fineday.se
  Svara
 • Jag får också VÄRLDENS chokladsug när jag flyger! Spelar ingen roll om jag ska flyga 30 timmar till Australien eller 30 minuter till Visby, måste alltid ha choklad med mig haha!

  Elin 2016-09-13 11:03:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!