ANJA FORSNOR

DAGENS SJUKSTUGA

You guys, förlåt för dåligt bloggande. Haft den längsta och värsta natten på länge. Vi plåtade klar vår kampanj igårkväll och när jag körde hem kände jag mig helt slut. Väl hemma fick jag sådan brutal huvudvärk, precis som i fredags, att jag gick och la mig direkt.

Men jag kunde verkligen inte somna, låg bara och vred mig i sängen och hade sådan frossa. Huvudet och ansikte sprängde av värme men kroppen var sååå kall och bara skakade. Feberfrossa alltså, så fruktansvärt. Marcus satt och baddade pannan med iskalla handdukar halva natten, det var det enda som hjälpte.

Han ställde sig även och kokade hemlagad nyponsoppa till mig mitt i natten så att jag skulle få i mig nåt, så fint. Fasen vad svag man blir när man är sjuk, så glad att han inte var bortrest.

aprikoskräm

Somnade till slut någon gång i morse och nu har febern äntligen gått ner. Jag känner mig ändå helt förstörd och huvudvärken är kvar… Gud, jag MÅSTE verkligen bli bra tills i morgon när jag ska spendera en heldag framför kameran, ett jobb jag verkligen sett fram emot! Taxin hämtar mig kl. 05.20 så det blir en tidig kväll ikväll… wish me luck.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!