ANJA FORSNOR

NEW HAIR DON’T CARE

anja-forsnor-metro-blogg-frisyr

Vilken lyxig morgon jag hade igår. Jag smet iväg hemifrån tidigt för ett efterlängtat frisörbesök. Om jag älskade att gå till frisören innan så är det ingenting mot vad jag gör nu, egentid som fått en helt ny lyxifiering sedan jag blev mamma. Och som om det inte räckte med att jag fick sitta där totalt avslappnad, bläddrandes i tidingar (bröllopsmagasin, omg! men mer om det sen), sippade på en kaffe och bli totalt ompysslad så var jag dessutom såhär pangsnygg i håret när jag gick därifrån.

anja-forsnor-frisyr-corinne-and-friends anja-forsnor

Lite mörkare, lite kortare och mycket fräschare höstbarr. Tack Rimon för att du är bäst.

Minns ni förresten att vi pratade hår och naglar här för ett tag sen? Sedan jag slutade amma har mina naglar varit så torra och flisiga och mitt hår bara ramlat av. Tycker det är så obehagligt att fälla massa hår, även om det inte synts så mycket så är det en olustig känsla.

anja-forsnor-vitaviva-vitaminer-mineraler-great-hair-complex-3-in-1-booster-hair-skin-nails

Så under hela sommaren har jag ätit de här tillskotten från Vitaviva och jag måste faktiskt säga att de gjort underverk. Mina naglar är som nya och jag tappar knappt något hår längre. Sommarens ledighet och all sol tillsammans med de tillskotten verkar lite för bra för att vara sann.

anja anja-forsnor-frisyr-corinne

Det är först nu när burkarna är helt slut som jag velat tipsa om dem, tar ju ett tag innan man märker resultat. Nu är det dags att fylla på vitaminförrådet inför vintern. Dessa och D-vitamin kommer bli mina bästisar framöver.

Äter ni kosttillskott? Såfall, vilka klarar ni er inte utan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Så läckert hår!! I LIKE…dax för mig att boka tid snart 😉 Är det salong Serenity i Stockholm?

  Anne 2016-08-13 17:12:28
  Svara
  • Svar på Annes kommentar.

   Tack snälla! Jag går till Rimon på Corinne and Friends i Sturegallerian. Hälsa från mig om du går dit! 🙂 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-14 09:07:08
   Svara
 • Så himla fint hår! Det där låter ju bra… kanske borde testa 🙂 Jag har tänkt ta D-vitamin men aldrig gjort det. Funderar på att göra ett test först och se vad jag ev. har brist på och behöver. Det hade varit så grymt att få veta exakt vad kroppen behöver. 🙂

  Alexandra 2016-08-11 21:37:47 http://alexandrabylund.com
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tack vad snäll du är! Ja, jag tycker inte heller man ska äta en massa kosttillskott i onödan. Dock har de flesta svenskar brist på just D-vitamin eftersom vi bor i ett land som är så mörk under vinterhalvåret. Vi behöver solljus varje dag för att kroppen ska tillgodogöra sig den dos vi behöver. Och nu efter sommaren kan kroppen i stort sett bara lagra D-vitamin en vecka så ofta behöver vi boosta lite extra under höst och vinter. Om du känner dig pigg och alert ändå så kanske det inte behövs men om du (som de flesta) känner dig trött, seg och lite deppig under vintern så är det ett tips att testa 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-12 12:17:20
   Svara
 • nämen åh. Här sitter jag och tänker att jag måste göra något åt mitt barr. Blev inte mindre sugen nu! så så så snyggt!!

  ISA 2016-08-11 20:08:43 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad fin du är Anja! Var kan man beställa kosttillskotten för hår och naglar? Vore skoj att testa dem 🙂

  Johanna 2016-08-11 16:05:20
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack snälla! Du kan beställa dem direkt från deras hemsida, http://sv.vitaviva.com/. De rekommenderar (som de flesta andra tillskott) minst 2 månaders användning för optimalt resultat så jag tänkte fortsätta med en kur till direkt nu. Lycka till!

   Anja Forsnor 2016-08-12 12:19:27
   Svara
 • Åh vad fin du blev i håret! Jag äter D-vitamin, kromtabletter (mot sötsuget, tycker faktiskt att de har hjälpt mycket!) och ibland magnesium men den sista slarvar jag lite med. 🙂

  Jessicas viktiga mål 2016-08-11 15:45:51 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
  • Svar på Jessicas viktiga måls kommentar.

   Tack fina du! Jag tänkte också testa krom faktiskt, har hört att många tycker det är bra. Även om jag älskar grön och nyttig mat så kommer ofta sötsuget krypandes framåt kvällen. Så störigt! Magnesium är grymt, speciellt de dagar man tränar, för att hjälpa kroppen återhämta sig. Ett tips är att ta dem innan du går och lägger dig, så sover man ofta bättre 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-12 12:20:43
   Svara
 • Vad fin du är Anja! Var kan man köpa kosttillskotten för hår och naglar? 🙂

  Johanna 2016-08-11 15:33:58
  Svara
 • Sjukt snygg färg! Och lockar med.

  Emelie 2016-08-11 10:48:20
  Svara
 • Galet snyggt! Nu har jag också bokat haha wihoooooooo

  S 2016-08-11 10:03:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!