Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

JOBBÅNGEST ELLER HÖSTPEPP?

Måndag och en ny jobbvecka väntar. Kanske är det första veckan efter semestern eller så njuter du av ledigheten ett litet tag till. Och på tal om det, hur känner ni när det är dags att dra igång efter sommaren igen?

Jag ska erkänna att jag gärna hade haft mer ledig tid med familjen. Det är så himla mysigt när vi kan hänga ihop alla tre hela dagarna. Det är liksom meningen att man ska vara tillsammans, Lily är gladare och mer harmonisk och man kan dela på allt och avlösa varandra. Ingenting blir liksom jobbigt på samma sätt.

Å andra sidan ser jag verkligen fram emot den här hösten och allt som är på gång. Jag känner mig utvilad och längtar verkligen till kontoret och att sätta igång med höstens alla projekt.

Jag kanske är lite naiv, men om man jobbar med något man verkligen trivs med och brinner för så har jag svårt att se att man har jobbångest. Och sommaren behöver ju inte vara slut bara för att jobbet drar igång igen. Man får liksom hitta små saker att se fram emot och se till att planera in lika mycket roligheter under hösten som under sommaren.

Berätta, har ni jobbångest eller är ni taggade på hösten?

ida-schinkler-iman-malmberg-anja-forsnor-grounded-factory

Ida, Iman och jag. Världens bästa gäng!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jobbångest på så vis att jag inte har något jobb.
  Jag har hamnat i ett hjul där jag bara får tidsbegränsade anställningar och får börja om hela tiden. Vore en dröm att veta att jag har något som liksom bara rullar på, och att få ha den känslan du och många andra får uppleva!
  Allt för många har ångest eller sjunger på sin klagosång över arbetsplatsen varje dag. Är uppvuxen med föräldrar som alltid klagat, var de än varit..

  Carro 2016-08-10 10:07:26
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Intressant det där med föräldrar. Nu vet jag inte hur gammal du är, men jag tror många av våra föräldrar tillhör en generation där man liksom jobbade på samma jobb i flera år, kanske hela ens karriär. En kompis förälder brukar säga ”jobb är jobb, det ska inte vara kul” och det är nog många som har den inställningen. Jag tror att allt för många vantrivs men blir bekväma och inte orkar ta tag i det. (nu menar jag inte just dina föräldrar, men allmänt). Själv kommer jag från en familj där båda mina föräldrar drivit eget sedan jag var liten, kanske har det spelat roll. Jag hoppas du hittar din väg och att du får uppleva den känslan snart. Ha tilltro till dig själv och att du kommer vara där du ska vara tids nog, även om resan dit är lite krokig. Kram!

   Anja Forsnor 2016-08-10 22:10:52
   Svara
 • Jag längtar till jobbet nu!! Har haft en ljuvlig semester men nu längtar jag efter rutiner med mat och träning och mitt jobb på förlossningen. Så ingen ångest, fast visst önskar man att det inte ska vara så långt kvar till nästa långa ledighet med familjen.

  Emelie 2016-08-09 01:45:23
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Åh vad härligt, precis den peppiga känslan man vill inleda hösten med. För min del handlar semester mer om att ha tid tillsammans med familjen, det önskar jag att jag fick mer av. Ha en fin dag!

   Anja Forsnor 2016-08-09 12:33:22
   Svara
 • Jag har alltid älskat hösten. Det är min favoritårstid och jag älskar när allt drar igång igen. Men jag har å andra sidan rätt ofta gjort saker jag tycker om. Och det gör jag nu med. Visst är det skönt med sommar men jag tycker alla årstider har sina fördelar och sin egen charm. Och hösten är på många sätt underbar =D

  Sen är sommaren inte den tid då vi har mest tid tillsammans eftersom min man inte har semester då, så jag kanske hade känt annorlunda om vi som ni hade varit lediga tillsammans. Jag ser fram emot lite mer ledigt ihop i höst 🙂

  Och inför jobb känner jag bara glädje! Är sååå taggad! =D

  Paulina Gunnardo 2016-08-08 18:44:25 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
 • Jag har inte hittat det där jobbet där jag verkligen vill vara, så jag känner allt av den där jobbångesten en smula.. 🙁
  Ska börja plugga nästa vecka och den utbildningen kan ta mig till mitt drömjobb 🙂
  Så jag ska ha tålamod..
  Det är verkligen känslan av att gilla det man gör som man vill åt 🙂

  Linda Assarsson 2016-08-08 09:26:37 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Linda Assarssons kommentar.

   Åh. Förstår precis vad du menar, har själv varit där. Ibland tar det ett tag att hitta exakt vad man vill göra och vägen dit är minst lika viktig och lärorik, även om man ibland tvivlar och tvekar. Lycka till med utbildningen! 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-09 13:07:56
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!