ANJA FORSNOR

HÄR VILL JAG ÄTA FRUKOST VARJE DAG

Vår sista morgon på öjn insisterade Ann på att vi skulle åka till Prima Gård som låg några minuter från där vi bodde. Och jag förstår varför. Vilket smultronställe!

orangeri anja-forsnor-gotland-prima-gard prima-gard-gotland marcus-lily-gotland prima-gard-lanthandel-design-butik prima-gard-farosund-gotland-orangeri

Prima Gård är ett familjedrivet ekocafé och lanthandel i den mysigaste miljön du kan tänka dig. Deras orangeri gjort av gamla fönsterpartier är så himla fint, hade jag haft ett hus hade jag velat göra precis samma sak.

ladan-prima-gard sommar-gotland-prima-gard-anja-forsnor prima-gard-gotland-ladan frukost-prima-gard

Enkelt frukost med nybakat bröd, ost, hemlagad marmelad, rabarber och charkuterier. Givetvis fanns det vego-alternativ (som jag tog). Skulle kanske önskat mig en lite grönare frukost men det fanns även fina sallader och lite matigare alternativ. Och en massa fika förstås, både sött och raw.

anja-forsnor-bebis-lily-gotland gotland-sommar-vanner

Här åt vi långfrukost i skuggan, shoppade i deras lilla butik och hängde tills vi kramades hejdå. Bästa avslutet på en underbar Gotlands-vecka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • genomfint ställe!! tänk att få driva ett sånt place, dröm!

  ISA 2016-08-07 20:18:19 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Fina! Inatt drömde jag att du och jag åt lunch hemma hos mig. Vi satt och pratade om allt möjligt och det var så mysigt! Det var så jäkla tråkigt att vakna för det kändes så verkligt. Det var väldigt fint att träffa dig i drömmen i alla fall, haha 🙁 Kram!

  Emelie 2016-08-07 15:36:20
  Svara
 • PS: Har du sett att squeezed up har öppnat i åhléns city och att de även har salladsbowls och så? Är inte sponsrad men tänkte att det kanske var ett tips för dig. Jag är även väldigt förtjust i deras rawfood-bollar! 🙂

  Jessicas viktiga mål 2016-08-07 14:38:03 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Wow, vilket drömställe! Jag såg att du har varit på rosenhill också, det är verkligen en drömmig plats. <3

  Jessicas viktiga mål 2016-08-07 14:37:06 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara
 • Så mysigt 🙂

  Linda Assarsson 2016-08-07 10:48:59 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!