Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

VÄLKOMMEN VARDAGSLIV OCH RUTINER

anja-forsnor-sommar-gotland

Efter fem veckor på vift hemifrån var det ganska skönt ändå att komma hem till lägenheten. Kalla mig tråkig, men jag gillar ju det här med rutiner och njuter mycket av vardagslivet. Vilket jag är väldigt glad för eftersom veckorna mest består av vardagar, haha.

Jag älskar att resa runt, ta dagen som den kommer och dricka vin till lunchen men till slut tröttnar man liksom även på det. Efter en vecka på Gotland känns hela min kropp mer som en sockrig kardemummabulle än en grön smoothie om man säger så.

Vi har haft en helt magisk sommar hittills och den är inte slut bara för att vi är tillbaka i stan. Men nu välkomnar jag lite mer rutiner, träning och bra mat.

Hur är ni – rutinmänniskor eller inte?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • haha du är inte ensam, jag saknade mina rutiner efter 3 dagar iväg.. men jag är ju extrem trygghets-junkie 😉

  ISA 2016-08-04 20:15:29 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh jag älskar din blogg så mycket! Det känns som om din personlighet kommer fram jättebra och jag hittar så mycket inspiration i dina ”mat” och ”hälsa” inlägg. Och för att svara på din fråga; Jo, jag är mera en rutin människa där man vet vad som hör till vardagen och inte bara ”go with the flow”. Ha det bra och hälsningar från Finland!

  Louise 2016-08-04 18:30:02 http://nouw.com/louisesliv
  Svara
 • Åh jag relaterar, jag är SÅ mycket rutinmänniska. Jag älskar att ha vardag och rutiner och bra mat och träning och promenader (numera, bör jag väl tillägga, hehe) men jag älskar också att försöka göra varje dag fin och rolig med kärlek och umgänge med de människor jag tycker om. Kanske är det vad vardagen handlar om, den är ju trots allt mesta delen av ens liv. Att liksom bejaka den och fylla den med inspiration 🙂

  Jessicas viktiga mål 2016-08-04 16:40:56 http://blogg.amelia.se/jessicasviktigamal
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!