Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

9 MÅNADER UTANFÖR MAGEN

lily-anna-warn

Idag fyller den här lilla tjejen 9 månader. Tänk att hon nu funnits lika länge utanför magen som inuti. Så här i efterhand kan jag känna igen så mycket av henne redan från hur hon var inne i magen, vild och så full av liv.

Mammalivet alltså, det är faktiskt bra mycket roligare än jag föreställt mig. Jag var liksom så inställd på allt det tuffa och jobbiga. Alla sömnlösa nätter, gråt och frustration över att inte veta hur man gör rätt.

Det jag aldrig kunnat föreställa mig är hur livet med denna coola lilla tjej skulle vara. Den gränslösa och fullkomligt överrumplande kärleken som växer för varje dag. Att det kan rymmas så mycket personlighet, charm och humor i en så liten kropp trodde jag aldrig.

Älskade unge.

Jag tycker vi firar dagen med att minnas tillbaka till mina två mest lästa inlägg någonsin, favoriter i repris.

Min förlossningsberättelse >

Kroppen ett år senare >

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej, vart har du köpt den fina rosetten?
  Dock så tror jag inte att jag kan använda sånt på min lilla för hon sliter av allt som hamnar på huvudet.

  Tilde 2016-08-02 20:31:18
  Svara
  • Svar på Tildes kommentar.

   Den är köpt på Babyshop i Sturegallerian, lite osäker på vilket märke det är. Spana även in www.lillarosettfabriken.se som har massa fina hårband. Jag tycker det är så sött, passar på medan hon låter dem sitta kvar 🙂

   Anja Forsnor 2016-08-03 14:31:40
   Svara
 • Vilken fin bild på lilltjejen 🙂

  Johanna 2016-08-02 17:54:55 http://doowop.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind