ANJA FORSNOR

SÅ KOM VI ÄNDÅ HEM TILL SLUT

Vi hade en lugn och härlig sista dag på Gotland igår. Vi lämnade vårt hus och packade ihop allting i bilen redan på förmiddagen för att slippa stressa. Passade på att göra några sista stop på ön innan vi körde mot färjan som skulle gå kl. 18.35.

När vi var på väg till Gotland höll vi på att missa färjan eftersom man tydligen skulle checkat in minst 45 min innan avgång. Något paret tidsoptimist självklart helt hade missat. Men vi kom med, trots att vi kom fram 15 min innan avgång.

Så när vi nu skulle åka från Visby var vi noga med att vara i god tid för att inte göra om samma misstag. När vi checkar in hittar de inte vår bokning i systemet. Jag dubbelkollade tiden både en och två gånger men visst var det rätt avgång.

Då insåg vi att vi skulle åkt redan i lördags, vi kom alltså EN hel dag för sent. Haha, alltså ska man skratta eller gråta? Som tur är var de gulliga och släppte på oss ändå utan att jiddra. Fasen vad man gillar folk med lite servicekänsla. Hade Gotlandsbåten varit Ryan Air hade vi aldrig kommit hem!

lily-anja-forsnor-gotland-leva-kungslador

Hoppas ni inte tröttnat på Gotland än, har så mycket bilder att dela med mig av!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!