ANJA FORSNOR

DEN PERFEKTA GRÅ VÄGGEN

nordsjo-vaggfarg-gra-betong

Godmorgon. Nu har vi preci satt oss i bilen ner till Malmö. Lily är inte så van vid att åka bil och hennes respons hittills har varit att hon verkligen avskytt det. Så det kan bli en intressant dag det här, haha.

Förresten, minns ni att jag berättade att jag målade om en vägg här hemma? Har ju glömt att visa er hur fint det blev. Först var väggen vit och sen blev den visst himmelsblå i mitt lite ivriga försök att följa en inspirationsbild på Pinterest. Men NU är väggen helt perfekt betonggrå och vi är så nöjda. Har aldrig fått rätt på hur jag ska inreda den väggen tidigare men nu passar allt in. Love it! Färgen är S 3000-N Ultramatt från Nordsjö ifall ni är sugna på något liknande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Sjukt snygg! 🙂

  Johanna 2016-07-19 06:34:01 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Toppentips! Det var verkligen en såå fin grå färg. Vi målade om ett skrivbord till vårt kontor i en liknande färg, att grått kan va så snyggt!?
  Ska lägga koden på minnet inför en kommande flytt och förhoppningsvis massa kul renovering.

  Kramis!

  Moa 2016-07-18 13:59:57 http://moahals.fineday.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!