ANJA FORSNOR

BETONGKEPS, TÄNDER OCH EN DJUNGEL AV BARNSTOLAR

Godmorgon mina fina. Hur mår ni? Själv mår jag lite sådär faktiskt. Känner mig rätt risig i kroppen, känns som jag har en betongkeps på huvudet. Trodde bara det var allergi men nu känns det mer som en förkylning som ligger och spökar. Jag vaccineras ju mot min pollenallergi och det blev inte direkt bättre efter mina dubbla spurtor igår.

Lily matchar med tandsprickning som gör henne lite snorig och hängig. Stackare, det måste ju göra så ont på henne. Så nu har Marcus två små gnällspikar att ta hand om här hemma.

Men nu till saken, tänkte ju fråga ifall ni har tips på en bra bilbarnstol? Lily har vuxit ur sitt babyskydd så nu är det dags att köpa barnstol och som alltid verkar det vara en djungel. Har insett att det är bra med en stol man kan justera till viloläge, ska vi hålla utkik efter något annat?

Förresten, kika in här i eftermiddag – då blir det massa barnmatssnack som ni önskat.

Puss på er!

thailand-anja-lily-semester-krabi

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tänkte bara tipsa att kolla upp lite olika tester innan ni köper nästa stol. Läste om en som lossnade (!!!) i ett krocktest. Hoppas ni hittar en ni gillar.

  Livingbymiriam 2016-07-12 20:21:53 http://www.livingbymiriam.se
  Svara
  • Svar på Livingbymiriams kommentar.

   OMG! Mardrömmen. Har faktiskt läst de flesta testerna och hittat en vinnare, självklart är den dyrast på marknaden. Men så värt varenda liten krona förstås, safety first! Hoppas allt är fint med dig 🙂 Kram

   Anja Forsnor 2016-07-12 21:42:48
   Svara
 • Vi köpte BeSafe, Bilbarnstol, iZi Plus och är mer än nöjda. Vår lilla tjej är också väldigt nöjd, hon avskydde att sitta i babyskyddet. Men nu trivs hon jätte bra. Lite krånglig att få på plats men super när den väl sitter. Ha de fint. Kram

  Sandra 2016-07-12 20:04:50
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Vi har faktiskt tittat på den, visst är det den man kan justera till bra viloläge så de kan sova i den utan att huvudet tippar fram? Den verkar så bra, kanske får slå till på en sådan! Hoppas ni har en härlig sommar, kram på er

   Anja Forsnor 2016-07-12 21:43:35
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Precis man kan luta den bakåt så att dom sover bra utan att huvudet tippar fram. Där är sidoskydd också så huvudet faller inte allt för mycket åt sidan heller. Vi är super nöjda. Tack det samma. Kram

    Sandra 2016-07-12 22:21:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!