ANJA FORSNOR

FÅR MAN HA DET SÅHÄR BRA?

Åh, vad jag älskar att äta frukost utomhus. Morgnarna här ute på Ekerö är helt magiska. Så tysta, så stilla. Bara vi, träden, havet som glittrar och hästarna som gnäggar i bakgrunden. Det är så kul att se Lily studera fåglarna och fjärilarna för första gången och lyssna till naturens alla ljud.

Mellan oss och vattnet ligger en gigantisk hästhage och det är så vilsamt och fridfullt att studera hästarna där de går. Och har vi tur så gör även rådjuren oss sällis till morgonkaffet. Som stadsråtta känns det nästan overkligt att man får börja morgonen såhär.

morgon-frukost-ekero-anja-forsnor anja-forsnor-frukost-morgon-ekero

Jag vet att jag sagt det förut men det går liksom inte att säga nog. Frukost utomhus – it’s the shit. Speciellt varma morgnar när man kan sitta i en tunn sommarklänning utan att frysa. Det är vi verkligen inte allt för bortskämda med här i Sverige.

frukost-avokado-knackebrod-fruktsallad knackebrod-avokado-frukost

Och på tal om det, vilken sommar! Vi har haft sol och fint väder alla dagar utom en sedan vi kom hit för två veckor sen. Helt underbart, bra levererat där Sverige!

fruktsallad-frukost-morgon-ekero anja-forsnor-lily-frukost-ekero-sommar-utomhus

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!

  Det tycker jag verkligen att du är värd. Imponerad över hur du lyckas kombinera både bebis och karriär. Njut av semestern, ser fantastiskt ut!

  Hannah 2016-07-11 08:14:19
  Svara
 • Åh så härligt det ser ut! Hoppas att lite av den där solen och värmen kommer till Skåne snart. Avokadon och bären smakar liksom lite bättre då 🙂

  Sara 2016-07-10 20:50:03
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja, det hoppas jag verkligen också för nästa helg bär det söderut ner till Skåne. Och då hoppas jag regnet och rusket håller till någon annanstans. Fingers crossed!

   Anja Forsnor 2016-07-10 22:24:05
   Svara
 • Ser helt magiskt ut!

  Emelie 2016-07-10 20:35:43
  Svara
 • Hej! Ni ser verkligen ut att ha det mysigt! Jag blir alltid så inspirerad av din blogg när det gäller mat till mig själv men vore även roligt att se vad Lily äter, har själv en son som är en månad äldre. Och det blir lätt att jag serverar samma mat, så tacksam för alla tips!

  Elin 2016-07-10 20:09:20
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ska skriva ihop ett inlägg om det, vet att det är många som undrar 🙂 Tack för tips, det dyker upp här i veckan!

   Anja Forsnor 2016-07-10 22:25:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!