ANJA FORSNOR

HAWAII POKÉ BOWL

anja-forsnor-hawaii-poke hawaii-poke-lunch

I måndags lämnade jag paradiset på Ekerö för en liten tur in till stan. Passade på att smita in på nyöppnade Hawaii Poké som öppnat mitt emot vårt kontor på Mäster Samuelsgatan. Blev så paff när jag hittade Aaron, en bekant till mig, där i köket. Jag minns hans dröm om att öppna upp ett eget ställe och nu har han verkligen lyckats. Dream big, mina vänner!

Hur som, hit måste ni liksom gå. En poké består av sushi ris, grönsaker, rå fisk, dressing och massa annat festligt. Godaste snabblunchen jag ätit på länge, dessutom är den lilla lokalen hur mysig som helst. Ett litet krypin, perfekt för take-away nu under sommaren.

Älskar att det poppar upp små hälsosamma varianter till de vanliga snabbmatställena, Stockholm levererar verkligen. Hurra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,

  Hittade hit via PT-Fia. Bläddrat igenom din blogg och den ser väldigt trevlig och inspirerande ut 🙂 Kul att hitta en till mamma och egenföretagare! Har jagat tips för att hitta fler sånna, är själv mamma till en 2,5 åring och startade eget i våras. Glad att jag hittade hit 🙂 Ville bara säga hej!
  Hej hej!

  /Paulina

  Paulina Gunnardo 2016-07-09 21:43:24 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
  • Svar på Paulina Gunnardos kommentar.

   Åh vad roligt. Hej hej! Varmt välkommen hit, hoppas du kommer trivas 🙂 Vad spännande, ska spana in din blogg och läsa mera. Hoppas du haft en fin helg!

   Anja Forsnor 2016-07-10 22:22:59
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!