ANJA FORSNOR

MINI FASHION FRÅN MINI LETTERS

lily-mini-letters-tshirt lily-miniletters-tshirt mini-letters-tshirt-lily mini-letters-lily-tshirt

Försökte få en bild på Lilys nya t-shirt, inte det lättaste haha. Hon kryper, snurrar runt och ställer sig upp hela tiden. Fick muta henne med Marcus solbrillor för att sitta still.

Men visst är tröjan söt?! Den kommer från Mini Letters som mina kära gamla klasskompisar Eva och Lina startat. Jag följde dem på Instagram innan jag visste att det var deras företag, liten värld! Perfekta presenten till vänner som fått barn.

Förresten, vi börjar gå från bodys till t-shirts här hemma nu. Plötsligt ser Lily så stor ut, ingen liten korv som ålar runt på golvet längre utan en stor liten minitjej.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser fram emot att läsa om hur du tänker kring Lilys mat nu när du slutat amma, du nämnde att hon äter samma sak som dig? Har själv en liten 10-månaders men är fast i burkmatsträsket så alltid kul med inspiration att komma ur det:)

  Therese 2016-07-10 17:17:48
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Ska skriva ihop ett inlägg om det här nu i veckan, det är så många som undrat samma sak och det här med mat är ju en ny värld i sig när det kommer till barn. Håll utkik i veckan 🙂

   Anja Forsnor 2016-07-10 22:25:37
   Svara
 • Men åh så söt Lily är!

  Marinda 2016-07-08 13:36:51 http://marinda.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!