ANJA FORSNOR

FINASTE KOMPLIMANGEN PÅ LÄNGE

Att mötas av den här kommentaren i bloggen. Tack Emelie för dina fina ord. DU gjorde hela min dag!

Jag köpte ju hem boken för ett litet tag sedan och sedan dess har den legat i sin kartong tills jag äntligen fick flytta in i min lägenhet igår. Mitt i flyttkaoset imorse slog jag mig ned vid mitt köksbord och började bläddra i din bok medan regnet smattrade mot rutan. WOW ANJA! Den är helt fantastisk! Det är inte ofta jag slår upp en kokbok och vill testa precis allting, men det är just precis vad som har hänt nu! Regnet tog uppehåll och jag tog cykeln till affären och köpte ingredienser till en acai bowl. Första gången jag testar och så fantastiskt gott! Det kommer att bli underbart att testa alla recept! Och så magiska bilder och jag älskar all information jag får när jag läser! Jag kommer säkert återkomma med fler saker jag älskar, men bästa köpet verkligen ?  Kram! Och tack för en fantastisk bok!

Ni hittar boken här >>

bokrelease-en-god-morgon-anja-forsnor-kokbok-frukost-miss-clara-hotell-bokrelease

Foto: Sara Holmberg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så välförtjänt också, allt du gör är ju bara såå bra!!

  Kram!

  Moa 2016-07-09 22:23:00 http://moahals.fineday.se
  Svara
 • Och sen vill jag också säga tack för att du svarar på så mycket!
  Det gör min dag ofta också ❤️

  Emelie 2016-07-09 01:19:21
  Svara
 • Åh vad söt du är! Fint att du blev så glad! ❤️
  Ser fram emot att vakna imorgon och testa något helt nytt!

  Emelie 2016-07-09 00:58:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!