Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

FINASTE KOMPLIMANGEN PÅ LÄNGE

Att mötas av den här kommentaren i bloggen. Tack Emelie för dina fina ord. DU gjorde hela min dag!

Jag köpte ju hem boken för ett litet tag sedan och sedan dess har den legat i sin kartong tills jag äntligen fick flytta in i min lägenhet igår. Mitt i flyttkaoset imorse slog jag mig ned vid mitt köksbord och började bläddra i din bok medan regnet smattrade mot rutan. WOW ANJA! Den är helt fantastisk! Det är inte ofta jag slår upp en kokbok och vill testa precis allting, men det är just precis vad som har hänt nu! Regnet tog uppehåll och jag tog cykeln till affären och köpte ingredienser till en acai bowl. Första gången jag testar och så fantastiskt gott! Det kommer att bli underbart att testa alla recept! Och så magiska bilder och jag älskar all information jag får när jag läser! Jag kommer säkert återkomma med fler saker jag älskar, men bästa köpet verkligen ?  Kram! Och tack för en fantastisk bok!

Ni hittar boken här >>

bokrelease-en-god-morgon-anja-forsnor-kokbok-frukost-miss-clara-hotell-bokrelease

Foto: Sara Holmberg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så välförtjänt också, allt du gör är ju bara såå bra!!

  Kram!

  Moa 2016-07-09 22:23:00 http://moahals.fineday.se
  Svara
 • Och sen vill jag också säga tack för att du svarar på så mycket!
  Det gör min dag ofta också ❤️

  Emelie 2016-07-09 01:19:21
  Svara
 • Åh vad söt du är! Fint att du blev så glad! ❤️
  Ser fram emot att vakna imorgon och testa något helt nytt!

  Emelie 2016-07-09 00:58:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Fridsell
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che