Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

SEMESTERFRUKOST I TIMMAR

frukost-fil-semester-granola-juice-kaffe

Har ni också en semesterfrukost som ni bara äter när ni är på semester? Så är det ofta för mig. När jag är ledig på sommaren vill jag gärna äta någon slags fil, ju syrligare desto bättre, med frukt, bär och granola. Jag dricker både juice och kaffe och tar gärna en macka med ost och gurka. Eller kanske ett skivat ägg med lite flingsalt.

Sen när vi har suttit där tills kaffet kallnat och smöret smält så tar jag gärna en macka till, eller bit knäckebröd med ost och någon god marmelad. Det smakar liksom så gott när man har tid att sitta ner och njuta av varje tugga hur länge som helst. Semesterfrukost alltså, vilken fin grej.

Vad äter ni för semesterfrukost?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad roligt, för exakt så brukar mina sommar-frukostar se ut också! En stor tallrik yoghurt/fil med bär, frukt och granola som topping och till det en macka som sedan blir till två. Kaffekopparna brukar skena iväg i antal (haha) och under tiden lyssnar jag på musik eller slötittar på tv. Så himla skön stund tycker jag.

    Bea 2016-07-06 18:01:07
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!