ANJA FORSNOR

FISH TACO MED MANGOSALSA OCH AVOKADO

fish-taco-avoaco-salsa-mango fish-taco-panko-mango-salsa

I lördags tog vi en liten paus i grillandet för att göra en av mina favoriträtter – fish taco. Alltså detta mina vänner, detta är SÅ gott! Och så enkelt, ni måste testa. Vi köpte färsk sejfilé i fiskdisken men vilken vit fisk eller färsk tonfisk går bra. Sen vänder jag den i mjöl (valfritt mjöl), vispat ägg, panko (finns i asiatiska hyllan i affären) och steker i rikligt med olja. Då blir den helt krispig och nästintill friterad.

Servera i mjukt bröd eller salladsblad med mangosalsa, aioli, avokado och massa koriander. Jag älskar alla smakerna ihop och önskar att jag inte blev tvärmätt efter typ två stycken utan kunde äta hur många som helst. Gott gott gott! Bästa bjudmaten när man vill imponera på sina gäster.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh, denna måste testas!! Blandar du ihop avokadon med något eller skärs den bara i tärningar?

    M 2016-07-15 16:56:48
    Svara
    • Svar på Ms kommentar.

      Här hade vi bara skivat den eftersom den var så himla fin, har man lite sämre avokado brukar jag mixa med vitlök, citron, salt och peppar till en guacamole. Gott vilket som!

      Anja Forsnor 2016-07-17 07:05:26
      Svara
  • Så galet gott så man dör en smula ?

    S. 2016-07-07 06:39:58
    Svara
  • Ser så gott ut. Som vanligt med dina matbilder blir man riktigt hungrig. Tack för tipset på variation till grillträsket under sommaren!

    Kristina 2016-07-06 19:10:18
    Svara
    • Svar på Kristinas kommentar.

      Åh vad kul. Tack! Du måste testa, det är verkligen så enkelt och känns verkligen vardagslyxigt! 🙂

      Anja Forsnor 2016-07-07 08:15:10
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!