I lördags tog vi en liten paus i grillandet för att göra en av mina favoriträtter – fish taco. Alltså detta mina vänner, detta är SÅ gott! Och så enkelt, ni måste testa. Vi köpte färsk sejfilé i fiskdisken men vilken vit fisk eller färsk tonfisk går bra. Sen vänder jag den i mjöl (valfritt mjöl), vispat ägg, panko (finns i asiatiska hyllan i affären) och steker i rikligt med olja. Då blir den helt krispig och nästintill friterad.
Servera i mjukt bröd eller salladsblad med mangosalsa, aioli, avokado och massa koriander. Jag älskar alla smakerna ihop och önskar att jag inte blev tvärmätt efter typ två stycken utan kunde äta hur många som helst. Gott gott gott! Bästa bjudmaten när man vill imponera på sina gäster.
Åh, denna måste testas!! Blandar du ihop avokadon med något eller skärs den bara i tärningar?
Här hade vi bara skivat den eftersom den var så himla fin, har man lite sämre avokado brukar jag mixa med vitlök, citron, salt och peppar till en guacamole. Gott vilket som!
Så galet gott så man dör en smula ?
Tröttnar aldrig!! 😉
Ser så gott ut. Som vanligt med dina matbilder blir man riktigt hungrig. Tack för tipset på variation till grillträsket under sommaren!
Åh vad kul. Tack! Du måste testa, det är verkligen så enkelt och känns verkligen vardagslyxigt! 🙂