ANJA FORSNOR

JAG GÄSTAR PODDEN OFILTRERAT

anja-forsnor-sofia-ptfia-sjostrom

För någon vecka sedan hade jag den stora äran att få gästa Fias poddcast Ofiltrerat. Nu finns avsnittet ute och jag det väckte både tankar och känslor när jag själv lyssnade på det i söndags. När man pratar, ja – då pratar man liksom bara utan att tänka så mycket. Direkt från hjärtat och precis så som man känner.

Såhär skriver Fia om avsnittet:

Anjas karriär fullkomligt exploderade för ett par år sedan när hon började blogga på Elle.
Sedan dess har hon blivit gravid, fött sin dotter Lily, skrivit en bok, blivit en av våra vettigaste hälsobloggare, startat företaget Grounded Factory (som tillverkar ekovänliga yogamattor), vunnit pris för sitt entreprenörsskap och ja.. har fullt upp. Vi pratar om den glamourösa bilden av mammor som bollar karriär och bebisar, hur stressen påverkar henne, vad som förvånade henne med bloggvärlden, hur hon hanterar sin fullsmetade vardag och mycket mer.

> Lyssna på avsnittet här! 

Foto: Frida Möller / Studio Emma Svensson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Detta avsnittet var kanonbra!!!

  Linda Assarsson 2016-06-29 22:36:38 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Underbart avsnitt och härligt att lyssna på er båda och ta del av era kloka tankar:-)
  Ha en fin sommar, kram från Caroline i Köpenhamn

  Caroline Flindt 2016-06-29 10:35:54 http://carolineflindt.com
  Svara
 • Jag måste hålla med Sarah! Ett superbra avsnitt med många kloka tankar som fick en att reflektera. Och så var det roligt att höra din röst 🙂 Brukar läsa din blogg men det blir lite mer levande när man hör rösten. Förresten, var det skånska jag hörde? Vad roligt i så fall! (Själv är jag från Lund!)

  Caroline Kempe 2016-06-29 09:51:52 http://carolinekempe.myshowroom.se
  Svara
  • Svar på Caroline Kempes kommentar.

   Tack fina du! Haha, japp – skånska it is! Flyttade från Malmö till Stockholm för snart 6 år sedan. Hälsa Skåne från mig och njut av en fin sommar!

   Anja Forsnor 2016-06-29 17:05:15
   Svara
 • Måste berömma både dig och Fia för ett fantastiskt avsnitt! Två superhärliga, genuina och kloka tjejer som faktiskt vågar gå emot hetsen! Inspirerande och givande avsnitt!

  Sarah 2016-06-29 08:12:30 http://www.nouw.com/sarahjelving
  Svara
 • Hej! Jag brukar sällan kommentera bloggar och annat men just nu kände jag verkligen att jag ville dela med mig av min känsla till er! Vilket hjärtevärmande och fantastiskt poddavsnitt du och Sofia gjort. Bor precis som Sofia beskriver vid vattnet, i en by i Dalarna och har funderat mycket kring etiketter och sammanhang på senaste tiden. Underbart att ni talade om ämnet, i vissa delar av podden var jag nästan med och diskuterade på andra sidan av mina hörlurar. Kämpa på bägge två och fortsätt sprida energi och inspiration. Önskar er all lycka i era karriärer. (Och ja, man uppskattar lugnet, vattnet och stillheten, fast man bor där året om. Om än att man saknar tillgången till färska råvaror, skaldjur, se på folk från en uteservering etc.. Allt har sina för- och nackdelar, ordet är att finna sin balans). Varma hälsningar!

  Jamila Boccaccio 2016-06-28 19:55:57 http://jamilaboccaccio.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Jamila Boccaccios kommentar.

   Åh tack kära du, dina ord värmer så! Vad glad jag blir, speciellt att du var med och diskuterade på andra sidan hörlurarna haha. Bra betyg! Önskar dig en fin sommar!

   Anja Forsnor 2016-06-29 17:11:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!