Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

BÄTTRE ÄN PÅ RESTAURANG

middag-anja-forsnor-matblogg anja-forsnor-middag-broste-copenhagen

Att äta restaurangmat i soffan, kan inte tänka mig en bättre fredagkväll. Lika gott som att äta ute fast man slipper göra sig i ordning och lämna hemmet. Bästa av två världar för en småbarnsförälder om ni frågar mig, haha.

Just nu är Foodora vår räddning till att försöka få ihop lite vardagslyx och romantik. Annars är vi inte så mycket för att beställa hem mat men jag det blir lätt beroendeframkallande när man kan beställa från massa vanliga restauranger och inte bara thaimat och sushi.

Så i fredags beställde vi mat från Broms som är ett av mina favoritställen. Till förrätt tog vi steamed buns med krabba, picklad gurka, kimchimajonäs och koriander. Sen åt jag en smörstekt röding med blåmusslor, forellrom och färskpotatis som var så god!

anja-forsnor-middag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Drömmen ju! Ser riktigt härligt ut. Själv åt jag Röding ute på Uppsalas bästa Fiskrestaurang – Hambergs fisk i lördags. Röding och färskpotatis är underbar mat såhär års! Men jag förstår fördelarna med att beställa hem lyxmat för er 😉

  PS. känner såå igen mig med att ”få panik” på köksfläkten när jag ska äta…eller om tv:n är på 1-2 snäpp för högt. Märker direkt om ljudet är på 10 och inte 9 i ljudnivå, haha överkänslig!

  Moa 2016-06-20 14:23:46 http://moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Haha, jag är EXAKT likadan! Ber alltid min sambo att sänka, känner att hela huvudet kokar över om det är för högt. Lite väl känslig där ja 😉 Och röding ja, såå gott!

   Anja Forsnor 2016-06-20 21:30:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!