ANJA FORSNOR

NAGELPANIK OCH B-BOOST!

vitaprana-vitamin-b12-naglar-

Mina naglar är totalt katastrof! Jag brukar ha välskötta små tassar och polerade starka naglar men nu har något hänt. Naglarna bara faller i sönder! Tog först en bild för att visa er men det såg för ofräscht ut för att lägga upp här, haha.

Panik! Ytligt, ja, men jag avskyr flisiga och trasiga naglar som bara fastnar i håret och kläderna hela tiden.

Kan det bara B-vitaminbrist tro? Tänkte käka upp den här burken och återkomma sen, haha. Slutade med alla typer av kosttillskott och vitaminer när jag blev gravid men nu när jag slutat amma är det nog dags att boosta kroppen igen.

Har ni något grymt tips för hår och naglar som ni rekommenderar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • MSM pulver! Så himla bra för allt i kroppen. Jag har nästan ingen pollenallergi längre, och som bieffekt växer både hår och naglar som ogräs! Gör att alla andra vitaminer liksom verkar bättre upplever jag, så bara ett plus att ta tillsammans med andra vitaminer. Tar ca 2 månader innan man märker någon effekt men väl värt det. Mitt bästa tips!

  Andrea 2016-07-01 09:18:41
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Åh så spännande, det måste jag testa. Har sett och läst om MSM innan men aldrig pratat med någon som verkligen rekommenderat det. Kul!! Tack för tipset!

   Anja Forsnor 2016-07-04 00:11:02
   Svara
 • Jag hade samma problem för några år sedan. Fick tipset att använda nagelbandsolja två gånger per dag och det har faktiskt hjälpt jätte mycket.Jag köper nagelbandsoljan på hälsokosten.
  Shirin

  Shirin 2016-06-23 08:49:16
  Svara
 • Jag äter kosttillskottet Silicea orginal kapslar för hår och naglar. Jag upplever att både mitt hår och mina naglars kvalité blivitbättre! Dock tog det cirka två månader innan resultatet visade sig:)

  Tusen tack för en superinspirerande blogg!

  Jessica 2016-06-16 13:02:41
  Svara
 • Jag önskar att jag kunde ge dig något tips, men faktum är att jag själv är ute efter tips om exakt samma ”problem”. Mina naglar brukar annars vara så långa, jämna och tåliga men nu har något hänt som gör att de är svaga och går av hela tiden. Just nu är de så korta att jag blir chockad varje gång jag tittar på dem, haha. Återkom gärna om du får något super-tips framöver!

  bea 2016-06-15 12:36:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!