Dagens lunchtips är en riktig klassiker. Äggröra med stekt svamp, spenat och råstekt hyvlad potatis. Jag tycker det är så gott med potatis i äggröran, blir mer matigt och ger en fint tuggmotstånd när den är sådär krispigt råstekt. Testa om ni inte gjort det!
Ett tips är också att slänga ner spenaten precis på slutet så den inte blir allt för mosig av värmen. Jag brukar smaksätta med flingsalt, lime peppar och sesamfrön.
Går att variera i all oändlighet och är liksom omöjlig att tröttna på. Enkelt, gott och mättande!
Låter supergott och lite mer matigt än vanlig äggröra på bara ägg men hur gör du? Steker du svamp och potatis först och sedan rör ner äggen eller gör du dem separat för att blanda samman det på slutet?
När jag ändå kommenterar kan jag ju passa på att säga att din blogg är superhärlig. Man får både inspiration och en dos positiv energi av att klicka sig in här.
Jag hyvlar först rå potatis och steker den i olja tills den börjar bli lite mjuk. Sen slänger jag ner svampen och steker dem tillsammans och blandar ner ägg och spenat på slutet. Så enkelt och så gott! Tack för att du är inne och läser och kommenterar, gör mig så glad! Ha en underbar dag!
Åh så gott! Det ska jag göra någon dag snart! 🙂
Åh låter super gott! Älskar kombinationen av ägg, spenat och svamp. Hur mycket ägg har du för en portion och kör du med hela ägg eller något ägg och resten äggvitor? 🙂 kram!
Sååå gott och så enkelt! Jag brukar oftast köra 2-3 ägg beroende på hur stora de är och hur mycket annat gott jag slänger ner. Kör alltid hela ägg, aldrig fattat det där med bara äggvitor. Gulan är ju det bästa! 😉
Men så gott! Lite som pyttipanna som jag älskar att göra egen hemma!
Oh, pyttipanna. Det måste jag göra snart igen! Vad brukar du ha i?