ANJA FORSNOR

HELGENS PLANER

anja-forsnor-bloggare-metro-mode

Just nu: Nu har jag nyss kommit hem från kontoret och landat i lägenheten. Har varit en så galet intensiv vecka att jag ser fram emot en lugn kväll på soffan. Liten miss att Summerburst är precis utanför vårt fönster bara, haha. Hela lägenheten skakade redan när de soundcheckade igår så det kommer nog kännas som att vi är där. 

Lördag: I morgon ska jag på ett yogaevent i Uppsala hela dagen. Jag åker tillsammans med några av mina bästa bloggkollegor här på Metro Mode så jag ser verkligen fram emot det. Programmet för dagen ser lovande ut så jag tror verkligen det blir grymt, kommer att berätta allt om det här sen.

Söndag: Jag tänkte ge mig ut på ett längre cykelpass för att samla lite mil. Passar på nu när det är lite svalare väder och allergin inte är lika farlig. Utöver det har jag inga planer och det känns så lyxigt. Älskar oplanerade söndagar, bästa sättet att avsluta veckan på.

Vad ska ni hitta på i helgen? Berätta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Skönt att allergin lugnat sig lite! Härligt med yogaevent och cykeltur 😀

  Jag ska plantera och rensa lite mer i trädgården och så har jag en terapiklient idag och imorgon kommer brorsan och hans fru för lite PT-pass!

  Trevlig helg!
  /Anna

  Beautiful Life 2016-06-11 09:16:35 http://beautifullife.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!