Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

HEJ FRÅN VÄRLDENS BÄSTA KONTOR

kontor-grounded-factory-urbanista kontor-stockholm-grounded-factory-urbanista

Här hänger vi några dagar i veckan – jag, Iman och Lily förstås. Och snart även vår nya praktikant Ida. Vi trivs så himla bra här tillsammans med Urbanista, de har verkligen fått oss att känna oss så välkomna och uppskattade. Det var ju faktiskt efter den här morgonen som vi lite spontant bestämde oss för att flytta in här. Inte ångrat det en sekund!

Det bästa av allt är innergården nu på sommaren, känns så lyxigt att sitta mitt inne i smeten och samtidigt ha denna lilla oas av lugn och ro. Så smidigt också med vagnen när Lily ska sova, hon sover alltid så gott ute i den friska luften.

Vårt lilla rum däremot är kaos, kreativt kaos som vi brukar kalla det. Håller på att styra upp det och tänkte bjuda på lite fler bilder när det är klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Anja!

  Har ni bestämt när ni kommer börja sälja era yogamattor med de nya mönstren?

  Hälsningar, Emma

  Emma 2016-06-09 14:46:06
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! De är fortfarande under produktion men vi hoppas kunna köra igång med försäljningen i slutet av sommaren, runt början av augusti 🙂 Håller er uppdaterade här i bloggen! 🙂

   Anja Forsnor 2016-06-09 19:03:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!