ANJA FORSNOR

SOMMARDAGAR, LÅNGHELG OCH FINT-VÄDER-STRESS

sommar-lidingo-strand-bada

Vaknar upp till ett grått och regnigt Stockholm idag. Känns faktiskt helt okej eftersom vi haft helt magiskt sommarväder den senaste tiden. Dessutom har jag drabbats av årets pollenchock så min kropp välkomnar en liten regnpaus för att återhämta sig. Dock får solen gärna titta fram i morgon bitti då vi har ett yogaevent med Smilings på taket på Urban Deli, hehe.

Men tillbaka till sommardagarna. Långhelg, nationaldagsfirande, sol, pick-nick, vänner, strandhäng och årets första dopp i havet. Kunde inte önskat mig något annat. Har knappt tagit en enda bild, bara unnat mig ledigt från allt och njutit av dagarna med min lilla familj. Är det såhär det känns att vara mammaledig? Underbart, ska njuta av det hela sommaren!

lily-anja-sommar-semester-strand-bada baby-lily-sommar-semester

Och på tal om fint väder förresten. Jag blir alltid så stressad när det är fint väder och känner att jag måste hitta på något speciellt. Att jag måste ta tillvara på dagen på bästa möjliga sätt, och blir så stressad när jag ser vad alla andra gör. Haha, så knasigt egentligen! Någon som känner igen sig?

sommar-stockholm-bla-himmel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • (Oops!) … Skulle ha åkt på resan över huvud taget (!). För egen del hjälper en inbokad, solig resa mot min väderstress och just nu tillbringar vi faktiskt 3,5 vecka i södra Frankrike, vilket har tröstat mig de senaste månaderna och förmodligen kommer göra likaså om det regnar efter hemkomst till Stockholm.
  Ett av mina motton, när det gäller promenad, löpning eller andra utomhusaktiviteter i Sverige, är att man inte kan vänta tills det blir bra väder för då blir det sällan något gjort. Man får bara klä på sig ordentligt och gå ut 🙂
  En sista anekdot: Jag var au pair i Madrid för nio år sedan och ”tvingade” ut barnen varje dag för att leka, de fick absolut inte vara inomhus när det var fint väder. Till slut påpekade föräldrarna att barnen gärna fick stanna inne och titta på film när de hade sommarlov och jag insåg att det ändå skulle vara soligt i hundra dagar, så det var ju ingen större stress att hinna vara utomhus 🙂

  Josefin 2016-06-10 22:29:38
  Svara
 • Jag känner verkligen igen mig och har nyligen diskuterat detta med några vänner! En väninna var med sin mamma på semester i april/maj då vi hade underbart väder i Stockholm, medan det på deras destination regnade fem dagar av sju. Mamman kunde inte låta bli att bli stressad och sprida negativ energi kring detta, hon sa till och med vid ett tillfälle att de inte

  Josefin 2016-06-10 22:16:13
  Svara
 • Jag känner igen mig på pricken. Blir skitstressad! Haha

  Alexandra 2016-06-08 22:11:31 http://kamperhaug.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!