ANJA FORSNOR

BUFFALON I STORSTAN

bugaboo-buffalo-anja-forsnor-new-york-bebis-barnvagn

Aldrig hade jag trott att min bästa accessoar skulle heta Buffalo, haha. Men alltså det här med barnvagn är ju så grymt och man vänjer sig snabbt vid att slippa bära och bara kunna slänga ner allting i vagnen. Guld värt när man är på shoppingjakt i storstan!

Enda nackdelen är att den tar ganska stor plats när man reser så snart får vi nog investera i en lite nättare resvagn… har ni några tips på bra modeller?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej,
  Vi har köpt Elodie Details Stockholm Stroller. Bebis är bara 4,5 mån men vi har börjat använda den små stunder om dagen, oftast när vi äter då den är ganska hög och hon kan ”sitta med” vid bordet. Den är skitsnygg och väldans praktiskt men ändå en rejäl vagn och inte så skranglig. Hon sitter jättebra i den. Den är lätt, luftig och har både sitt och liggläge samt en lång skärm för att skydda mot solen! ??

  Maria 2016-06-03 10:25:13
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åh är den bra? Såg den härromdagen och tycker den är snygg, känns ju extra intressant nu efter din kommentar. Ska spana in den! Tack för tipset 🙂 Ha en fin helg och njut av vädret. Kram!

   Anja Forsnor 2016-06-03 17:23:39
   Svara
 • Hej,
  Vi är iväg just nu med vår 9-månaders och har en Babyjogger city mini GT. Otroligt smidig både i city-miljö men även terräng som grusstigar osv. Fälls ut och in i bilen väldigt smidigt och lillan sussar så gott i den. Ganska stor men känns så mycket stabilare än en paraplyvariant då den har rejäla hjul. Bra sufflett också vilket jag gillar i soliga miljöer. Enda minuset är väl att den enbart är framåtvänd men eftersom den inte är ordinarievagn känns det ok.
  Hoppas ni hittar nån ni gillar ☺️

  Sara 2016-06-02 00:24:33
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack för tipset! Den ser stabil och rejäl ut vilket jag gillar. Hur funkar det med bara ett framhjul? Ser så svajigt ut men det lär ju finnas en tanke bakom det, hehe 🙂 Hoppas ni är iväg på något härligt ställe och har en fin semester. Kram!

   Anja Forsnor 2016-06-02 20:24:55
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Det funkar faktiskt förvånansvärt bra. Var, som du, något skeptisk till ett framhjul men har blivit motbevisad. Hjulen är väldigt stabila och gedigna, många resevagnar/sulkys har ju annars rätt små hjul vilket jag tänker funkar sämre om underlaget är lite varierande.
    Lycka till i jakten ☺️
    Kram

    Sara 2016-06-08 23:24:49
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

     Jaa, jag har också tänkt på det, vissa har så himla små hjul och det känns ju inte heller väldans praktiskt. Hmm, blir att ge sig ut på provkörning nu helt enkelt. Tack för dina grymma tips! Kram

     Anja Forsnor 2016-06-09 19:05:02
     Svara
 • Var är den fina tunna jackan ifrån:)?

  Hanna 2016-05-25 18:01:45
  Svara
 • Vi köpte en MacLaren Techno XT till första utlandsresan med dottern då hon var ett år. Den har hängt med på alla resor sedan dess och vi är jättenöjda. Ibland har vi fått checka in den och ibland har vi fått lämna den till flygvärdinnorna när vi boardat planet. Det verkar variera från bolag till bolag.

  Susanne 2016-05-25 13:16:19
  Svara
 • En Bugaboo Bee, dyr men så värt! Sedan vi köpte vår för 2,5 år sen när dottern var 6 månader (just inför en resa) har vi i stort sett bara använt den förutom när det varit snö och slask. Den är bekvämare att både åka i och köra än en vanlig paraplyvagn och den fälls ihop i ett stycke. Väntar andra barnet nu och funderar på att skaffa en liggdel till Beet. 🙂

  josefin 2016-05-24 14:02:05
  Svara
  • Svar på josefins kommentar.

   Ja, den är ju onekligen bra mycket dyrare än många andra man jämför med. Men vi älskar ju vår Buffalo så det känns tryggt med ytterligare en Bugaboo. Men visst är den för stor att köra som handbagage på flyget? Oh, grattis till nummer två, underbart! 🙂

   Anja Forsnor 2016-05-24 21:35:58
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Ja det är den. Men jag har fått köra den fram till gaten också, men sedan fått plocka upp den vid specialbagaget. Tycker dock att det är så lite meck när man får så mycket mer 99% av tiden när man inte flyger. Men om man reser mycket och själv så kanske en liten billig vagn som går som handbagage är en bra investering. Jag reser bara med barn när det är semester och då funkar det utmärkt eftersom vi oftast är två. Har rest själv också men numera vill dottern allafall gå själv så då funkar det bra. Vi köpte vår begagnad och den har ändå hållit så bra. Lycka till med letandet!

    josefin 2016-05-25 09:54:01
    Svara
    • Svar på josefins kommentar.

     Ah grymt ju! Jag håller med, vi reser inte heller så ofta att jag skulle välja vagn just för bara det tillfällena vi flyger. Dessutom brukar det ju finnas barnvagn att låna på flygplatsen om man verkligen skulle behöva den stunden man är där. Tack för dina tips! 🙂

     Anja Forsnor 2016-05-26 22:17:58
     Svara
 • Hej!
  Tack för en bra blogg ?
  Vi har en Babyzen Yo-Yo + som vi är jätte nöjda med. Den går som handbagage på flyg å är väldigt liten å smidig!

  Linn 2016-05-24 12:22:02
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Tack fina du! Och tack för bra tips, har fått den rekommenderat av vänner till oss. Så smidigt att man kan ha den som handbagage, måste spana i den. När gammal var er lilla när ni började använda den?

   Anja Forsnor 2016-05-24 21:30:49
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!