ANJA FORSNOR

90 ORCHARD STREET

grounded-factory-yogamats-tictail-market-new-york-orchard-street

Efter frukosten på Dudleys tittade vi förstås in i Tictail Market som ligger på hörnet mittemot. Där har de samlat massa favoriter från olika Tictail-varumärken, bland annat våra yogamattor. Jag hade ju sett bilder härifrån tidigare men det kändes ändå så sjukt mäktigt att traska in i denna übercoola butik mitt Lower east och hitta våra mattor där.

Åh, de passar helt perfekt här och jag kunde inte varit stoltare! Vi har faktiskt fått en del förfrågningar från andra butiker och återförsäljare här i New York så det är mycket möjligt att de ploppar upp på lite fler ställen här framöver.

Har ni vägarna förbi New York så spana in butiken här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!