ANJA FORSNOR

NEW YORK BABY!

Nu håller jag på att packa det sista för i morgon drar vi till New York en vecka! Woho! Ska bli såå härligt, längtar efter att hänga med min bästa vän hela dagarna och bara njuta av stan.

Helt otroligt att det gått ett helt år sedan jag var där, känns ju som jag var där alldeles nyss. Då var jag gravid, det var värmebölja i stan och mina fötter var så svullna att ingen av mina skor passade! Nu hänger Lily med och det ska bli så spännande att uppleva stan med henne.

Jag älskar verkligen NY, tror det är femte gången jag är där men jag har ändå en lång lista med matställen jag längtar efter att besöka. Skulle även vilja köpa lite fina kläder till Lily, har ni några tips på butiker jag inte får missa?

new-york-lower-east new-york-soho-streetsanja desire new york

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag älskar GAP Baby för barnkläder, framförallt vår/sommar kollektionerna! Lite ojämna i storlekarna …
  På Century 21 kan man fynda mycket Paul Frank, Ralph Lauren etc
  Ett annat märke är Osh Kosh, finns oftast i köpcenter men säkert i NY också!

  Lisen 2016-05-13 09:42:04
  Svara
  • Svar på Lisens kommentar.

   Tack för fina tips! Vi har lite kläder från GAP Baby sedan tidigare så dit blir det definitivt ett besök! 🙂 Ska spana in det andra också, finns ju så mycket kul här!

   Anja Forsnor 2016-05-16 02:35:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!