ANJA FORSNOR

TIDIG MORGON OCH DAGENS FÖRSTA FRUKOST

kaffe-smoothie-frukost

Idag är vi uppe med tuppen, mini och jag. Som vanligt nu för tiden. Förr sov hon ofta till klockan 8-9 på morgonen idag var det klockan 6 som gällde. Innan tyckte jag det var jobbigt men nu har jag gjort mig beredd på tidiga morgnar och då tycker jag det är ganska mysigt. Hon är en liten solstråle på morgonen och nu sitter vi och myser i soffan. Dessutom får jag äta frukost två gånger och det är ju inte fy skam.

En härlig lördag väntar med cykling, yoga och grillning hos fina vänner ikväll. Det är ljust ute och jag börjar känna lite vårvittring. Låt det hålla i sig så vi äntligen får njuta av uteserveringsväder. Vad ska ni hitta på idag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Låter som en underbar lördag 🙂

    Jag myser med långfrukost innan löppass å ikväll blir det jobb!
    Sent kvällsmys hemma med te och choklad 🙂

    Linda Assarsson 2016-04-30 09:18:50 http://lindaassarsson.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!