ANJA FORSNOR

BRÖLLOP MED PHOTOWALL

Häng med bakom kulisserna!

I onsdags gjorde jag det roligaste jobbet jag gjort på länge, en plåtning för Photowall med bröllopstema. De hade dekorerat ett helt bröllop av olika tapeter. Så kreativt och så himla fint! Verkligen en DRÖM för en Pinterest-junkie som jag.

Underbar idé och underbart team, timmarna bara flög förbi! Så spänd på bilderna, självklart kommer jag dela med mig av dem till er.

Marcus var också med och det var väldigt passande då vi precis håller på att planera vårt eget bröllop…! Fick så mycket inspiration och massa idéer! Så jag hoppas ni är redo för lite bröllopssnack framöver.

To be continued…

anja-forsnor-zara-brollop-inspiration-photowall brollop-dekoration-paket-presentpapper dukning-dekoration-bord-fest-middag photowall-dekoration-brollop-inspiration-anja-forsnor tapeter-dekoration-present-paket-photowall lily
Lily var också med, hennes favorit var såklart pompoms!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh, älskar bröllop! Om jag får ge några bra tips: Mina föräldrar har varit på typ hundratals med bröllop (pappa är pastor och har vigt massor med par genom åren) och jag fick ett riktigt bra tips av min kära far faktiskt när jag och min man planerade vårt bröllop. Man blir ju lätt överväldigad av all inspiration och alla olika detaljer och pappa tipsade om att fokusera på tre stora saker som vi även satsade lite mer pengar på. För mig var det viktigt att jag verkligen fick se ut en brud (klänning, fixa smink och hår), god mat och en riktigt rolig fest. Sen när man väl har valt ”stil” på bröllopet så får man typ tvinga sig att sluta titta efter inspiration annars så kommer man vela hit och dit och det blir liksom för mycket input i hjärnan, så då kör man liksom på det man har bestämt sig för! Jag har nog planerat hundra olika bröllop i mitt huvud haha, men till slut får man bestämma sig för en stil och så kör man på det. Lycka till med allt planerande! 🙂 Det bästa ligger framför, själva äktenskapet!

  Victoria 2016-05-02 22:24:44
  Svara
 • Vad roligt! Vi hade så himla kul när vi planerarde och styrde upp vårt bröllop förra året! Lycka till!

  Sandra 2016-04-29 14:58:30
  Svara
 • Men hur vacker är du?!?! Superberedd på bröllopssnack! Vad roligt!

  Emelie 2016-04-29 13:07:39
  Svara
 • Var är din tjusiga kjol ifrån?

  Juli 2016-04-29 11:35:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!