ANJA FORSNOR

PIN AROUND

Jag har alltid varit fascinerad av världskartor, det är något vackert och spännande med alla färger och länder som flyter ihop. För några år sedan scannade jag varenda loppis i jakten på den perfekta jordgloben och nu har jag hittat en ny kompis som gör oss sällskap här hemma.

pin-around-world-map

Att resa har länge varit en stor del av mitt liv och jag drömmer ständigt om att upptäcka nya platser runt om i världen. Jag och Marcus brukar skriva upp länder vi till resa till härnäst, det är så mysigt att fantisera och planera i tankarna, även om det dröjer tills det blir verklighet.

resa-travel-map

En bekant till mig gör de här fina personliga världskartorna från Pin Around där man sätter en nål för varje land man varit i.

thailand-travel-world-map

Alla i familjen har varsin färg och Lily fick precis sin första pin efter premiärresan till Thailand. Redan i maj kan vi sätta upp hennes andra nål. Som jag ser fram emot att upptäcka världen med min lilla tjej!

pin-around-world-map-travel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!