ANJA FORSNOR

LITTLE TRAVELBABY

anja-lily-thailand

Jag är så glad att vi reste nu när Lily är så liten. Jag hade tidigare läst om föräldrar som fått kritik mot att de reser med sina barn när de är så små, att det är egoistiskt av föräldrarna och att bebisarna inte alls mår bra i värmen. Nu är ju alla barn olika men jag måste säga att vår upplevelse är helt annorlunda, både själva resandet och på plats i värmen.

Lily är prick 5 månader och det var verkligen en perfekt ålder för oss att resa. Hon fick så mycket uppmärksamhet och kärlek från alla och det är så häftigt att se hur mycket hon utvecklats de här två veckorna vi varit iväg. Lily trivdes så bra, maken till glad och social bebis har jag sällan varit med om. Log mot allt och alla, hoppade och studsade av glädje när folk pratade med henne och rev av sina allra första skratt.

Jag förstår verkligen varför barnfamiljer reser till Thailand, befolkningen är så otroligt barnkär och vi kände aldrig att vi var i vägen med henne eller vagnen, snarare tvärtom – folk kom fram till oss och var så nyfikna, ville hålla henne och gjorde allt för att få hennes uppmärksamhet.

Det var så härligt att gå in i semesterbubblan och bara umgås vi tre under två hela veckor, det har inte hänt sedan precis när Lily var nyfödd. Vi tog dagen som den kom och lät hela tiden Lily styra tempot och vad vi skulle göra. Nu måste man ju inte åka på semester för att göra det men för vår del var det viktigt att komma bort för att kunna koppla bort allt annat. Vi såg att hon verkligen njöt av att ha båda sina föräldrar vid sin sida varje dag och få full uppmärksamhet.

Ni är så många som efterfrågat tips från vår resa så jag har delat in det i tre olika delar som publiceras här i veckan – packning, flygresan och på plats i värmen. Förhoppningsvis täcker det allt, om det är något ni saknar så är det bara att hojta till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!