ANJA FORSNOR

KÄRLEKSFÖRKLARING TILL ER

bokrelease-en-god-morgon-anja-forsnor-kokbok-frukost-miss-clara-hotell2

Det här inlägget är en kärleksförklaring till er, mina fina och underbara läsare. Jag säger det här alldeles för sällan men jag är så otroligt tacksam för att ni varje dag följer, läser, kommenterar och peppar mig. Bloggklimatet idag är oerhört tufft och man läser ständigt om näthat och alla sjuka kommentarer som alltför många för utstå.

Jag känner mig extra lyckligt lottad som har er, de bästa läsarna som verkligen lyfter mig hela tiden. Jag läser alla era kommentarer och varje dag får jag så otroligt mycket kärlek och uppskattning från er. Det gör att jag blir ännu mer motiverad och inspirerad till att blogga ännu mer och bättre.

Ni betyder så mycket för mig. Utan ert stöd och all kärlek ni ger hade jag aldrig varit där jag är idag.

TACK! ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • DU ÄR UNDERBAR <3

  jovanka 2016-04-13 09:19:44
  Svara
 • Man får vad man ger Anja! Du sprider så mycket inspiration, glädje, hälsa och värme så det är inte svårt att älska din blogg! Tack för att vi får ta del av det du gör. Mitt nästa inköp är din bok, ska bli så spännande att få hem den! Kram!!

  Hanna Karlsson 2016-04-11 20:33:23
  Svara
 • Du är så inspirerande! Go girl 🙂

  Elin 2016-04-11 08:32:05
  Svara
 • Älskar din bok! Älskar verkligen frukost och din är den bästa boken på marknaden!

  Caroline 2016-04-09 15:03:04
  Svara
 • Tack själv! Blir peppad, inspirerad och glad av din blogg. En härlig blandning av hälsa, träningstips, matinspiration och mammaliv, som passar mig perfekt. Ha en fin helg!

  Sofia 2016-04-08 20:57:38
  Svara
 • Du är bäst.

  {"author":"Emelie" 2016-04-08 19:29:17
  Svara
 • Tack själv! Din blogg är alltid lika härlig att besöka 🙂 Jag skulle gärna vilja att du skrev något om att acceptera sig själv och kanske främst med hur man ser ut och i sin kropp. Jag är inte överviktig men absolut inte smal. I perioder tänker jag att ska äta jättenyttigt och gå ner 10 kg sen blir det bra. Så går jag ner fem kilo. Och upp ett. Sen börjar allt om. Och sådär håller det på. År efter år. Men någonstans vill jag släppa det. Må bra i mig. Träna för att det är kul, som jag ju tycker. Äta för att det är gott, både nyttigt och mindre nyttigt.

  Lisa 2016-04-08 14:27:10
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tack snälla! Viktigt och bra ämne du tar upp, något jag verkligen brinner för. Att hitta välmående och självkänsla i sig själv och inte vad som står på vågen. Ska påbörja ett inlägg om det, håll utkik 🙂 Ta hand om dig! Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-04-12 20:52:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!