ANJA FORSNOR

MAT PÅ SEMESTERN

Jag älskar maten i Thailand, att äta nyttigt här är både enkelt och gott. De senaste två veckorna har jag frossat i färsk frukt, juicer, smoothies och kokos förstås.

anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost-frukt anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost-hotellfrukost-omelett-scrambled-eggs

Min frukost kan oftast bestå av en omelett eller pocherat ägg, overnight oats, frukt, vattenmelonjuice och en cappucino. Frukosten här på Sofitel är den bästa jag någonsin varit med om (både hemma och utomlands) med stort utbud, otroligt vällagat och så gott!

coconut-thailand-krabi-kokosnot-kokosvatten-young-coconut sofitel-krabi-resort-lunch-tuna

En lunch vid poolen kan se ut såhär, sallad med halstrad tonfiksk, avokado och mangosalsa. Självklart med en kokosnöt till!

vattenmelon-smoothie-watermelon-juice-thailand-healthy-blog

Framåt eftermiddagen blev det ofta en shake med vattenmelon eller en kokosnöt till. Man får ju passa på, eller hur?

Till middag beställde jag ofta en grönsakswok med ingefära, pad thai eller fried rice med ägg. De är så duktiga på vegetariska alternativ här, dessutom är all thaimat naturligt fri från gluten och mejerier vilket är ett plus. Och självklart slank en och annan kokosglass och thai-pannkaka med banan och nutella även ner.

Jag älskar mat och tycker det hör resandet till att testa massa god mat och njuta av det! Vilket land har bäst mat tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • sedan när är ägg vegetarisk?

  hANNA 2016-04-06 09:09:31
  Svara
  • Svar på hANNAs kommentar.

   Tycker det är upp till var och en och definiera hur man vill äta, själv njuter jag både av vegetariska alternativ, ägg-rätter samt fisk och skaldjur. Vill inte sätta någon stämpel eller pekpinnar för hur jag äter utan väljer det jag mår bra av och tycker är gott.

   Anja Forsnor 2016-04-08 10:46:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!