ANJA FORSNOR

En kraftfull morgon

finax-musli-urkraft-avokadoyoghurt finax-urkraft-musli-avokadoyoghurt-mango-granola

Inlägg i samarbete med Finax.

Jag känner mig alltid som starkast både innan och efter ett träningspass. Det spelar ingen roll om jag tränar yoga, styrketräning eller springer – bara känslan av att sätta på mig träningskläderna ger mig extra kraft.

För mig är det viktigt att äta i samband med träning. Jag tränar för att må bra och därför är det viktigt att det jag äter ger mig bästa förutsättningar. Det är ju ingen nyhet att det vi stoppar i oss ger stor effekt på både energi, muskeluppbyggnad och återhämtning.

Många har svårt att äta innan de tränar på morgonen och då är mitt tips att dela upp frukosten i två delar och äta något både före och efter träningspasset. Ofta äter jag något lättare direkt när jag stiger upp, t.ex. ett ägg, en banan, lite nötter eller en lätt smoothie på bär och havremjölk. Efter träningen satsar jag på en lite större frukost t.ex. den här avokadoyoghurten med mango och müsli.

avokadoyoghurt-med-musli-granola-finax-urkraft

Just nu har jag ett samarbete med Finax där jag fått testa deras nya Urkraft müsli i fler spännande smaker. Jag blev så nyfiken på den här med zucchini, svarta vinbär och mandel som även innehåller korn, bovete, havre och spelt. Kul med något annat än de klassiska äpple, kanel och kardemumma som man är van vid till frukost. En frasig och krispig müsli som är ganska mild och naturell i smaken, därför äter jag den tillsammans med en smakrik och krämig avokadoyoghurt.

finax-urkraft-musli-zucchini-svarta-vinbar

Frukosten smakar aldrig så gott som efter ett svettigt träningspass!

avokado-yoghurt-finax-granola-musli-zucchini-mandel

Psst! Recept på avokadoyoghurt hittar ni i min kokbok ”En god morgon”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej anja! Tack för en superbra blogg!
  Har en liten fråga till dig.. Jag är gravid i v16 och är livrädd för att gå upp för mycket i vikt, samtidigt som min hjärna har gått från att vilja äta hälsosamt och sockerfritt till att bara vilja ha delicatobollar och pasta.
  Hur tänkte du kring kosten när du var gravid? Tacksam för svar!
  kramar

  Sofie 2016-04-04 09:23:34
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie, stort grattis till graviditeten! Jag började svara dig men sen blev det så himla långt så jag valde att göra ett blogginlägg om de istället, haha 🙂 Det kommer här i bloggen på onsdag så håll utkik efter det, hoppas det är till någon hjälp. Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-04-04 18:59:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!