ANJA FORSNOR

Dagar som betyder lite extra

anja-forsnor-semester-thailand-resa

coconut-thailand-krabi-kokosnot-kokosvatten-young-coconut

thailand-anja-lily-semester-krabi

sofitel-krabi-thailand-resort-pool

thailand-pinapple-krabi-frukt-ananas-sofitel

thailand-krabi-palm

thailand-anja-forsnor-semester

sofitel-krabi-resort-lunch-tuna

lily-marcus-thailand

thailand-palm-krabi-

anja-forsnor-semester-thailand-resa-krabi

Vi har det så oförskämt bra och jag njuter av varenda sekund. Jag låter bilderna tala för sig själv…

Det är verkligen så mysigt att resa med Lily och hon hanterar värmen bra och tar sig an alla nya saker med stor glädje och nyfikenhet. Jag har fått många frågor kring att resa med bebis och håller på att sammanfatta mina bästa tips i ett inlägg här inom kort.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Undrar var örhänget kommer ifrån? Det var fint.

  Maria 2016-04-11 17:54:31
  Svara
 • Fina bilder! Var kommer tunikan ifrån? Så snygg!!

  Caroline 2016-03-31 16:38:52
  Svara
 • Tack för en fin blogg. Har blivit helt frälst och även köpt din bok. Jag har en fråga. Jag äter gott och hälsosamt på hemma men tycker det är svårare med alternativ när man är på semester. Hur löser du det? Med semestermaten? Och en annan sak hur löser du matfrågan när du har långflygning som nu? Flygplansmaten är ju inget att hurra för.

  Kram

  Nina 2016-03-31 09:48:00
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Tack snälla, så glad jag blir! 🙂 Jag håller med om att det kan vara lite svårare när man reser, framförallt flygplansmaten som sällan är så spännande. Jag brukar ofta köpa med mig tex en matig sallad från tex Panini eller Wrap från Blueberry, frukt och snacks som riskakor och bars. (Dock har jag råkat ut för nötallergiker på planet och jag har blivit sittandes med min påse nötter och bars som jag inte fått öppna). Just i Thailand upplever jag det enkelt att äta bra och nyttigt, frukosten på hotellet erbjuder många bra alternativ och thaimaten är till stor del vegetarisk vilket passar mig fint! Sen älskar jag mat och för mig är en stor del av resandet att testa nya saker. Upplever att det är mycket svårare när man reser runt Medelhavet tex Grekland och Italien ifall man inte vill leva på sallad hela semestern. Hoppas det var lite svar på sin fråga 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2016-04-03 07:08:23
   Svara
 • Åh det ser ju helt fantastiskt ut!
  Ser fram emot inlägget. Klurar själv på vad vi ska ha med oss när vi ska spendera en månad i Italien/Frankrike med vår bebis i vår ☺️

  Sara 2016-03-31 08:41:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!