ANJA FORSNOR

Livet i flightmode

anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost-hotellfrukost-vattenmelon-smoothie

Nu känner jag att jag verkligen har landat i semestern. Jag känner mig lugn, totalt avstressad och bara tar dagarna som de kommer. Och njuter, oj vad jag njuter!

Det är så lusigt, innan jag åker på semester tänker jag alltid att jag kommer ha så mycket tid att läsa, blogga och komma i kapp med allting som jag aldrig annars hinner. Men när jag väl är på semester så kopplar jag bort alla måsten och hamnar i en helt annan värld där tid och krav känns helt oviktigt. Så välbehövligt och så skönt.

Jag satte till och med mailen på auto-reply med en trevlig liten semesterhälsning när vi åkte hit. Det är första gången på över två år som jag gjort det och första gången jag faktiskt unnar mig att vara helt ledig. Det känns ännu viktigare att verkligen vara i nuet och koppla av på semestern nu när vi är en liten familj. Ja, förutom blogger som hänger med förstås! Har massvis med bilder jag vill visa er men just nu är nätet såå segt så jag försöker lite senare istället.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ni ser ut att ha en smått fantastisk resa! Du skrev tidigare att jag gärna fick skriva om jag hade fler frågor. Och jag undrar lite hur ni har gjort med barnmat? Eller helammar du fortfarande? Har du tips på fina amningsvänliga sommarkläder? Fortsätt njuta av er fina resa! Kram!

  Elin 2016-03-29 20:20:36
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Här är fantastiskt, men tiden går ju så fort! Jag helammar fortfarande och planerade faktiskt så när vi bokade resan för att slippa tänka på det. Dagtid vid pool och strand är det supersmidigt att amma och på kvällstid kör jag oftast tvådelat, dvs. short/kjol och en lite lösare top som jag helt enkelt drar upp. Tycker det är svalast och skönare än att hålla på med amningsplagg. Jag har ammat restauranger och alla möjliga ställen här och ingen har ens tittat åt mig när jag gjort det, befriande och skönt! Hör av dig om du kommer på något annat 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-30 10:41:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!