ANJA FORSNOR

Vad får vi inte missa i Krabi?

Jag hoppas ni har överseende med att det är mycket semesterbilder i bloggen just nu. Här är så otroligt vackert och jag tar så mycket bilder. Tömde kameran innan och hade över 280 bilder de första dagarna, haha. Ja, ni hör ju – vore helt omöjligt att inte dela med mig.

Förresten, är det kanske någon av er som varit i Krabi och sitter på lite bra tips i området? Vi bor på Sofitel Krabi Phokeethra som ligger en bit utanför Krabi och själva centrum. Igår tog vi taxi in till Ao Nang (25 min bort) och strosade lite bland butiker och restauranger.

Har ni några tips på restauranger, stränder eller andra guldkorn vi inte får missa i området så får ni jättegärna dela med er. Tack finisar!

vattenmelon-smoothie-watermelon-juice-thailand-healthy-blog anja-forsnor-thailand-krabi-garden-palmtrees anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-coconut-young-kokos anja-forsnor-thailand-krabi-palmtree-garden anja-forsnor-thailand-krabi-sofitel-breakfast-frukost-frukt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Var precis på Krabi i Dusit Thani hotellet som ligger 5 min från Sofitel. En restaurang som ni absolut måste besöka är Sandwich Me (jag vet det låter väldigt otippad, men de serverar authentisk Thai mat och har en jättetrevlig personal). Inte alls som en typisk turisthak. Du hittar den på trip advisor, den ligger 5 min från Sofitel med taxi. Gå dit!!

  Anna 2016-03-28 04:20:24
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh den måste vi kolla in, tack för tipset!! Måste passa på att frossa i thaimat nu de sista dagarna, inte alls samma sak hemma sen ju!

   Anja Forsnor 2016-04-03 07:00:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!