ANJA FORSNOR

Första hej från semestern

Här kommer första lilla semesterhälsningen från Thailand. Vi kom fram redan igår onsdag men efter den långa flygresan utan sömn var vi så trötta att det knappt gick att hålla ögonen öppna.

Men sen sov vi ikapp vill jag lova. Slocknade direkt när vi såg vår gigantiska king-size bed (halleluja!) och vaknade först när det var dags för middag. Blev en snabb liten visit på hotellrestaurangen innan vi däckade igen för natten.

Nu är det morgon här och jag känner mig så utvilad. Mitt kära resesällskap snarkar fortfarande ikapp i sängen här bredvid så jag tänkte låta dem sova en stund till innan jag släpar med dem till frukostbuffén. Det bästa med att bo på hotell!

krabi-sofitel-hotel-thailand-resort thailand-krabi-sofitel

Utsikten från vårt hotellrum går inte att klaga på direkt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!

  Vi åker till Thailand med en 6 månaders bebis om en vecka. Skulle vilja ha alla tips ni har så här långt. Hur löste ni flygningen, transfer och vad har ni med i packningen?! Hoppas ni får en härlig resa, vi var själva på samma hotell förra året. / Elin

  Elin 2016-03-25 10:54:13
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Gud så härligt att ni också ska iväg, det känns verkligen som rätt ålder när de är så små. Har påbörjat ett inlägg med alla tips men kan varmt rekommendera en rejäl vagnväska (om ni tar med er vanliga vagn), den vägs inte in vid incheckningen så man får plats med mycket mer där tex blöjpaket. Till Lily har vi även med parasoll till vagn, myggnät till vagn, uv-dräkt med dragkedja framtill (mkt enklare att ta av och på), badbyxa (som klarar mindre olyckor, finns typ på bonti och Kappahl), solglasögon, tunn solhatt och en hopfällbar badbalja från Stokke. Kan verkligen rekommendera någon form av badbalja eller uppblåsbar mini-pool att ha i skuggan vid poolen så de kan svalka sig. På flygplatsen hade vi henne i en bärsele så vi checkande in vagn och allt annat direkt. Vi tog taxi från krabis flygplats för att slippa trängas i en varm buss med massa andra. Där satt hon i en bärsele på mig och sen hade jag bilbälte utanpå. Inte helt optimalt men det säkraste alternativet här nere kände vi. Phu! Blev en massa info nu, haha, hoppas jag fick med allt. Du får gärna skriva igen om det är något mer specifikt du undrar över 🙂 Ha en härlig resa! Kram

   Anja Forsnor 2016-03-27 07:54:01
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Tack för alla fina tips! Man försöker verkligen tänka på allt men är inte så lätt! Ja jag hoppas att 6 mån är en bra ålder, tänker att det är enklare att flyga innan dom börjar gå och så. Om ni vågar er ut på havet så rekommenderar jag verkligen att ni tar er ut till stranden dit hotellet har gratis båtar, men se till att ta den tidigast för sen kommer det massa folk. Om ni tröttnar på hotellets restauranger så finns det en del pärlor längre ner på stranden. Vi flyger själva till Phuket och ska bo i Khao Lak denna gång. Men ett tips är att boka taxi via ett företag som imponerar svenska bilstolar, finns ett företag som gör just det. Är bara att googla så kommer det upp. Lite dyrare än vanlig taxi men helt klart värt det när det gäller säkerheten. Se också till att testa hotellet spa, riktigt bra om du frågar mig! Hoppas ni får en underbar vistelse! Kram!

    Elin 2016-03-27 11:02:30
    Svara
 • Jag är påväg mot Idre nu och kom hem från Thailnd för en vecka sedan – kontraster! Thailand var och är underbart!! Lycka till med Lilly i värmen och ha en underbar resa!
  Kram

  Moa 2016-03-24 13:53:32 http://Moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Åh vilken kontrast ja, haha. Men det är sådant som gör resandet lite extra härligt tycker jag. Jag bodde i Kalifornien i ett halvår innan och till slut uppskattade man inte värmen längre, fantiserade till och med om höst och stickade kläder. Knasigt va? 😉 Kram!

   Anja Forsnor 2016-03-26 17:09:22
   Svara
 • Låter härligt! Kom nyligen hem från Thailand och hade det fantastiskt!
  Sitter just nu och äter frukost, en väldigt god sådan. Mugcake med havregryn och björnbär och till det dricker jag juice med äpple och röd grape, gissar att du känner igen det? Jag älskar din nya bok och har lust att prova i stort sett allt!
  Ha en fortsatt härlig semester! Kram Emelie

  Emelie 2016-03-24 08:44:29
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hihi, ja den frukosten känner jag igen. Såå glad jag blir att du gillar boken, tack snälla!! 🙂 Hoppas du hittar många nya favoriter. Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-03-26 17:08:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!