ANJA FORSNOR

Flygpremiären avklarad

Så var den äntligen avklarad – Lilys första flygresa! Allt gick strålande och hon skötte sig exemplariskt. Så imponerad, det finns ju helt klart roligare saker än att sitta still på ett flygplan i 11 timmar. Men hon var väldigt nyfiken på allt och alla och charmade upp tjejer på sätet bakom oss. Hon är en riktig liten teaterapa som älskar uppmärksamhet, speciellt från tjejer! Män är hon väldigt avvaktande till och blir även rädd ibland men alla tjejer ler hon brett åt. Någon som känner igen det från sina små bebisar?

Många hade sagt till mig innan att hon troligtvis skulle sova hela flygresan, speciellt eftersom det var kvälls- och nattflyg. Hade de släckt ner belysningen i planet så hade det nog inte varit några problem men hon kom liksom inte till ro eftersom det var så ljust. Inte jag heller för den delen, var så trött när vi stapplade av planet på morgonen.

Men jag ska inte klaga för nu har vi semester och all tid i världen att njuta och sova hur mycket vi vill.

lily-flyga-thailnd-semester

Min lilla favorit!

joe-and-the-juice-arlanda-flyg-thailand

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ne men -var precis med om det i forrgar. Flog hem fran USA och dom hade lamporna tanda fram till typ 2 pa morgonen. Och vi var framme 4 pa morgonen. 2 timmars somn liksom. Nej fy.

    Eva 2016-03-24 11:50:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!