ANJA FORSNOR

En påse full av godsaker

Vad vore en releasefrukost utan en goodiebag? Och vad vore en goodiebag utan massa grymma sponsorer? Så här såg det ut i onsdags när jag packade alla påsar på hotellrummet. Missbedömde nog storleken på påsen lite för jag fick verkligen fylla dem till bredden, hehe. Men ska det vara en goodiebag så ska den vara ordentlig, håller ni inte med? 

goodiebag-en-god-morgon-kokbok-frukost goodiebag-packa en-god-morgon-kokbok-frukost-anja-forsnor

I påsen fanns godsaker från Smiling, ICA (chiafrön, chiasylt, teffkorn) Hurraw, Mymuesli, hörlurar från Urbanista, LoveRaw bar och Royal Green granola från Naturalbox. Och självklart min bok förstås! 

Foto: Sara Holmgren och jag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hoppas du får en bra semester….dem gosaker alla vill ha, eller???

  jasmin 2016-05-20 07:42:50
  Svara
 • Åh Gud, det var den bästa goodiebagen jag någonsin har sett!! Jag vill ha ALLT där i (framförallt din bok), du har inte en goodiebag över som man kan få köpa eller lotta ut till någon läsare 😉 Det är någonting speciellt med en goodiebag, jag blir lycklig så fort jag får en i min hand (vilket har hänt ungefär en gång i mitt liv hehe). Tack för en underbar logg Anja!

  Ida 2016-03-23 18:30:28
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja, visst är den härlig!! Det var ju inte en helt dum idé, råkar faktiskt ha lite produkter över som skulle passa fint i en goodiebag att tävla ut här i bloggen. Ska se om jag kan få ihop något härligt när jag är hemma från semestern 🙂 Tack snälla du för alla fina ord, stor kram!

   Anja Forsnor 2016-03-24 02:35:35
   Svara
   • Svar på Anja Forsnors kommentar.

    Åh den tävlingen ser jag verkligen framemot i så fall! 🙂 Hoppas att du får en underbar semester nu, passa på att njuta ihop med din fina familj! Stor kram!

    Ida 2016-03-24 06:26:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!