Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vegetarisk femgrynssallad med polkabetor, vindruvor och buffelmozzarella

Vår middag i fredags var så underbart god att vi var tvugna att göra det till lunch dagen därpå. Testade ett recept från mina favoriter Green Kitchen Stories på en vegetarisk sallad med polkabetor, vindruvor och buffelmozzarella.

Vi var så hungriga att jag inte hann rosta jordärtskockan i ugnen så vi skippade helt enkelt den. Annars följde vi receptet som ni hittar här nedan. Kombon av söta vindruvor passade perfekt till den pepprig ruccola, pesto, polkabetor och den krämiga mozzarellan.

Så gott och fräscht, ni måste testa!

vegetariskt-femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella-vegetariskt-recept vegetariskt-recept-femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella femkornsallad-zeta-green-kitchen-stories-polkabetor-buffelmozzarella

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Sara Che
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Emelie Walles
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Mode
    Mathilda Weihager
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Hälsa
    Jenny Sunding