ANJA FORSNOR

Cut My Milk

Lily var självklart med och supportade när jag var på Nordstedts och signerade böcker, henne kan man alltid lita på. Jollrade, skrattade och supportade på ett sätt som bara hon kan. Tänk att hon faktiskt låg i min mage hela tiden när jag gjorde min bok, det känns lite häftigt när jag ser på alla bilder såhär i efterhand.

Min lilla bästis, så glad att jag får hänga med dig varje dag!

Hörrni, hur fin är inte Lilys body? Vi fick den i present av Johanna och den kommer från det svenska märket Cut My Milk som handsyr alla sina barnkläder av ekologiska tyger. Älskar verkligen den och hela tanken bakom kläderna. Tänkte klicka hem lite fler plagg, sådana företag vill jag verkligen stötta. Tips till er som letar efter fina presenter till små minisar.

lily-bebis-bugaboo-buffalo-barnvagn

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag älskar din bok!! 🙂 🙂 fina bilder i hela boken och recept man förstår!! 🙂 bästa köpet ever!
  Du borde verkligen göra en hälsosam lunch&middags-bok också!! 🙂 jag står först på kö att köpa den!!

  Natalie 2016-03-25 12:48:02 http://nataliedahlberg.blogg.se
  Svara
  • Svar på Natalies kommentar.

   Men åh, du gjorde nyss min dag! Tack snälla för att du köpt boken och för att du tar dig tid att skriva till mig. Det gör mig så glad att du gillar boken!! 🙂 Jag hoppas verkligen jag får chansen att göra fler böcker, har så många idéer på lager redan 🙂 Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-03-26 10:20:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!