ANJA FORSNOR

Skönhetsfix inför semestern

Flaggar för ett lite ytligt inlägg men nu tänkte jag snacka skönhet med er. I söndags fixade jag mina ögonbryn för första gången, något jag länge velat göra. De blev så fylliga och fina bara efter ett besök, jag är så nöjd! Tycker det är så snyggt med markerade och snygga ögonbryn, känns som hela ansiktet får sig ett lyft!

Nu är jag sugen på att fixa ögonfransarna med en förlängning inför vår semester. Jag har gjort det två gånger tidigare men förra gången blev det såå fel. Gjorde misstaget att boka någon via ett erbjudande i sista minuten, big mistake!

Jag vet inte exakt vad som gick fel men fransarna skavde och kliade och föll av en efter en. Efter två veckor hade alla mina egna fransar brutits och ramlat av och det tog många veckor och skonsamma serum för att få tillbaka mina fransar. Jag var så ledsen och lovade mig själv att aldrig göra om det!

Men man glömmer ju så snabbt och nu är jag så sugen på att göra det igen. Tycker att det är så skönt att slippa sminka sig i värmen men ändå känna sig pigg och fräsch hela tiden. Höjden av mammalyx! Därför tänkte jag nu höra om ni har tips på någon grym salong eller person i Stockholm som ni kan rekommendera? Eller om ni har tips på vilken typ av förlängning/metod som jag ska fråga efter?

anja-thailand-semester-resa I Thailand förra året innan alla fransarna ramlade av…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vad som kan vara bra att känna innan man beslutar sig för en salong är att de som utför fransförlängningen har en lashia utbildning.
  Kan varmt rekommendera Finare fransar & Houseoflashes i Vasastan. Jag blir lika nöjd varje gång med mina volymfransar =)

  Helena 2016-03-12 19:32:48
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Ah vad bra tips! Har fått Finare fransar rekommenderat av flera, ska se om de har tid innan jag åker. Tack för tipset 🙂 🙂 Kram!

   Anja Forsnor 2016-03-13 16:26:11
   Svara
 • Jag går till Jessica och har gjort i över ett och ett halvt år – hon är grym, får alltid beröm för mina fransar och de håller längre än alla mina vänners, går max var fjärde v för att fylla på. TIPS!! Jag kör toppform med singelfransar men hon hjälper dig hitta din form/franstyp! Grym är hon. Besök: https://www.bokadirekt.se/places/studio-hud-spa-10144

  linnea 2016-03-12 14:14:28
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Åh det låter ju mer än lovande!! Speciellt det där med att se håller länge, sist var alla mina av efter 2 veckor… Ska kolla in henne, tack för tipset!! Kram!

   Anja Forsnor 2016-03-13 16:34:44
   Svara
 • Både Louise och Ida på idah-lou/Idas fransar i Gustavsberg är verkligen superduktiga!

  Anna 2016-03-11 21:35:02
  Svara
 • Jag har gått hos Ullis på Puder (låg på Västmannagatan men har flyttat till Mariatorget precis, alldeles bredvid Paradiset) i typ 6 år. Älskar det och hon är grym. Hon var en av de första och har varit domare i massa fransförlängningstävlingar och har koll. Kan verkligen rekommendera henne! (Jag hittade henne vi Frida Fahrman för typ sex år sedan…)

  Sara i Åre 2016-03-11 19:08:42 http://www.traningsgladje.se
  Svara
  • Svar på Sara i Åres kommentar.

   Oh, wow, låter minst sagt lovande! Måste kolla in henne asap, tack för tipset!! 🙂 Har insett att det lönar sig att gå till ett riktigt proffs och hellre betala lite extra. Vill verkligen inte riskera att gå franslös igen… :O

   Anja Forsnor 2016-03-11 20:55:27
   Svara
 • Saint de Lucy på kungsholmen, http://saintdelucy.se/, så himla duktiga!

  M 2016-03-11 16:29:26
  Svara
 • Ingen före och efter bild på ögonbrynen? 😀

  Emelie 2016-03-11 13:22:50
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Glömde helt att fota! Haha, sämsta bloggaren här. Får visa upp mina nya bryn här i veckan 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-13 16:36:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!