ANJA FORSNOR

Vardagslycklig på en tisdag!

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Tack för alla otroligt fina ord och allt stöd efter Nymo igår! Jag fick verkligen mersmak och är så sugen på att göra ännu mer rörligt material. Nu är jag på väg till Nordstedts för att signera böcker till ett utskick, därefter ska jag till kontoret en sväng.

Vi har lite att fixa med kontoret, förhoppningsvis hinner vi klart den här veckan. Har jag sagt att vi har en vacker kakelugn i vårt rum? Så fin! Och takhöjden är enorm, jag älskar det! Ska dela med mig av fler bilder när vi är klara med allt, bjussar på min lilla skrivbordshörna så länge.

grounded-factory-office-kontor-work

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Schnyggt!!! Kommer ni sälja sånadära grymt fina block också så småningom? Pappersnörden här undrar 😉 Tänk att få matcha min fina Stockholmsmatta 🙂

  Sara 2016-03-10 13:07:16
  Svara
 • Du har sa fin inredningssmak. Skulle garna se mer av ert hem!

  Eva 2016-03-08 14:31:01
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Tack snälla, så glad jag blir! Kanske bjuder på lite mer inredning framöver 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-08 20:14:42
   Svara
 • Så fint med kakelugn!! Och vilken grymt cool lampa, diggar verkligen den! 🙂

  Johanna 2016-03-08 14:01:39 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Älskar verkligen kakelugn, drömmen att bo i en stor sekelskiftsvåning med en kakelugn i varje rum 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-08 20:15:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!